Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Život sa mení rýchlo. Blesk udrie a v sekunde všetko to, čo tu raz bolo, už tu nikdy viac nie je. A vy sa ocitnete sediaci na kameni na okraji púšte."  Jolene. V pätnástich sa vydá, o rok neskôr je vdova, rozvracačka rodiny a mladistvý delikvent. Rovnako, ako zamestnaniami, prejde i mnohými manželskými zväzkami. Nájde nakoniec svoje šťastie? (sochoking)

(více)

Recenze (50)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva 2018 č.2 - filmové krásky podle uživatelů claudel, Enšpígl a Malarkey, Jessica Chastain. Tuto výzvu jsem začal pěkně zostra, ještě nikdy jsem Jessicu neviděl tolikrát odhalenou a v tolika odvážných scénách. Nenápadný a poměrně neznámý film, hodně smutný, svíralo se mi srdce nad tím, kolik facek Jolene od života dostala. Jessica byla ve své roli vynikající a myslím, že všichni pánové si s chutí střihli vedlejší postavy, které jí zkřížily cestu. Super začátek filmové výzvy č.2. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Holka jedna nešťastná, neměla to teda úplně jednoduchý, njn, pro krásu se musí trpět (a že já ji teda za krásnou skutečně považuji, neb září v každém záběru a to díky své přirozenosti-jestli teda už není po nějakých zdokonalovacích procesech v salonech krásy). Ze začátku to bylo zvláštní, pak to nabralo dobré grády a v závěru, kde to mohlo excelovat, se to pohřbilo jako kdyby na konci někdo zjistil, že vlastně neví, co tím chtěl říci. A filmy, které končí tím, že vlastně nevíte, co se tím chtělo říci, jsou na pikaču, pokud nemají mít skryté poselství. Což bych nechtěla snímku křivdit, ale neměl ho. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jolene byla obyčejná dívka, která ale prožila velmi neobyčejný život. Žádné z jejích manželství neskončilo úplně dobře - možná to bylo tím, že vždy narazila na nesprávného muže (případně ženu?) - do kterého se bláznivě zamilovala. A nebo jen tím, jaká sama byla... Člověk by řekl, že film byl vlastně o ničem (čekáte nějaké ponaučení nebo něco co byste si z filmu odnesli? -- marně). Ale i přesto jsem se za celé dvě hodiny nestihl ani chviličku nudit - právě naopak, neustále se něco děje a Jolene jde z průšvihu do průšvihu - byť si za ně z větší části může sama. Velkým kladem filmu je herecké obsazení hlavní role - Jessica Chastain, která ve všech fázích jejího života vypadá perfektně (od mladé holky až po zralou ženu). Hodně nenápadný film, a jsem moc rád, že mi neunikl... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že se Jessica Chastain k herecké kariéře prošukala skrz svojí postavu brutálně naivní Jolene, které je samotná naivita cítit i z hlasu. Jako dobrý...ale úplně jsem Jolene nefandil. Celé dvě hodiny si do těch sraček padala sama a já se dycky zasekl akorát tak v momentě, kdy byly vidět kozy. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Moje oblíbená Jessica Chastain ve hlavní roli byla pro mě hlavním tahákem filmu. Bohužel snímek toho mnoho jiného nenabídnul. Hlavně ze začátku to silně připomínalo tuctové televizní filmy, naštěstí se to pak zlepšilo a mírně stoupající trend si udrželo až do poněkud zvláštního „konce“. Jolene štěstí na chlapy rozhodně neměla, ale faktem je, že byla dost hezká na to, aby si mohla lépe vybírat, a že se vždycky nechala ukecat byla jenom její chyba. Celkově to vidím na slabší tři hvězdy, nebýt výborné Jessicy Chastain, tak bych asi zůstal jen u dvou. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama