Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk ve zdraví přečká a přetrpí úvodních krajně nezáživných 45 minut (respektive úvodních 30 minut je totálně o hovně), tak ho čeká převelice příjemné překvápko. Druhá půlka filmu je opravdu luxusní. Člověk si zde zkrátka musí ten filmový zážitek zasloužit. Nejednoho filmové fanouška příjemně potěší účast Gluma, který konečně hraje něco jiného než zvířátko a nutno podotknout, že mu to i docela jde. Sekunduje mu dvojice retardů, kteří mají zřejmě zajišťovat nějakou švandu. Občas se jim to daří, občas se jim to nedaří. Ta správná švanda ovšem přichází až s návštěvou opuštěného stavení, kde čeká ta správně zdeformovaná příšerka a my se rázem přehoupneme z uspávacího krimi do velice svěžího hororu, kde o legraci rozhodně není nouze. Děj je opravdu dost různorodý a i malinko nepředvídatelný. Celkově to ovšem nevidím na více než 3 hvězdy, protože v úvodu se autoři opravdu snaží diváky udusit nudou. Strašná škoda. Viděno v rámci 5hvězdičkové výzvy. Film mi vybrala uživatelka harfuska. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělej horor, kterej v sobě skloubil thriller o únosu, horor se zdegenerovaným řezníkem a britskou černohumornou komedii. Fakt výborná zábava, pořád se tam něco děje, v první půli je to spíš taková komedie, kdy tam Sarkis a Shearsmith pořád něco kazí, až mi bylo skoro trapně za ně, jak jim to furt nejde a nejde a když tam ještě následně vlítnul Andrew, tak to byl dvojitej kurvící masakr, ten snad neudělal vůbec nic správně, druhá půlka je zase hororová, spousta krve, gore efektů, skvělý originální zabíjení, hlavně ta lopata na tu blondýnu byla naprosto brutální a totálně skvěle sednoucí a celkově to byla krvavá jízda. Krom toho se tady ukázalo, že je velká škoda, že Andy Sarkis moc nehraje, protože tady je fakt úžasnej ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost dobrá zábava, ale bojím se že kdyby film neměl Serkinse tak dost padne, on byl totiž to proč jsem si film sehnal, a taky byl nejvtipnější postavou. Film má jednoduchý příběh a styl humoru mi dost padnul. Scéna s můrama neměla chybu. Dialogy byly vyšperkované a často mě rozesmály. Gore a krev ve filmu nebyla priorita a když se objevila oko mě potěšilo. Zábavná hororová komedie. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Sama jsem překvapená tím, jak dobře mi to sedlo, jedná se totiž o velmi zvláštní věcičku, je plná paradoxů, tedy ze všeho nejvíc je nechutně zábavná (např. práce s lopatou), hloupě vtipná (blbové unesou bloncku), únosci jsou v podstatě pasivní a unesená je agresivní a velmi sprostá, no a ze závěrečného masakru na farmě jsem si odnesla jedno ponaučení, jakmile si někde v budoucnu přečtu ceduli „nevstupovat“, rozhodně tam nepolezu přes plot.. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Byla by to skvělá HORROR-COMEDY, kdyby nebylo těch prvních 30 minut. To byla děsná nuda. Má sestra to nevydržela a odpadla, já pořád doufal a čekal na tu podivnou farmu. Konečně jsem se dočkal a nelitoval jsem! Skvělý retardovaný mutant, perfektní vraždy.... a blodýna se svým vulgárním slovníkem neměla chybu :-) Jak říkám, kdyby nebylo těch prvních táhnoucích se 30 minut, dal bych filmu rozhodně 5* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama