Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

aquiver 

všechny recenze uživatele

Nehollywoodské hluboce lidské nezávislé sociální drama o setkání dvou duší, kterým život nepřál. Dougovi, hlavní postavě snímku, zemře dcera Emily, a tak je jen otázkou času, kdy najde jinou zbídačenou osobu, se kterou se mu na malou chvíli podaří najít to, co mu chybí, a malými krůčky ji pomoci mít lepší život... She's Not Emily... 80 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě něco uvnitř říkalo, že to, co Stewart předváděla ve Stmívání není moc od ní, že to po ní chtěli. A jsem rád, že to dokazuje i tento film, v podstatě z období, kdy Stmívání jelo na plné bezkrevné kule. Protože tady Stewart v rámci role a její povahy hraje a vůbec ne špatně. Mám podobné filmy o lidech rád. S hodně velkou nadsázkou je to takové Pretty Woman bez přeslazeného happy endu. ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

No to byla ale nuda. Předvídatelný děj a nezajímavé postavy. Melissa Leo vypadala na osmdesát, opravdu mě překvapilo, že je ročník 1960! Ani Kristen Stewartové bych její filmový věk nevěřila (prý patnáct, hahá, té bych klidně vodku nalila, dokonce i v USA!). Jak je vidět, víc mě zaujal věk hrdinek než děj, to proto, že to byla nuda. Už se začínám opakovat, takže rychle zapomenout na Svět podle Mallory, což je mimochodem strašlivý název, který nedává smysl, nechápu, proč distributor v ČR nezůstal u doslovného překladu. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Hm, niečo na tej Stewartovie Kristíne je :-) ....Zvláštny, hodne zúfalý a prinajmenšom divný pokus o terapiu a zalepenie diery v živote manželského páru skrz ochočenie si mladej prostitútky, no vďaka citlivej réžii a skvelým hereckým výkonom sa divák takmer úplne stotožní s ich psychickým rozpoložením a tejto manželskej dvojici neustále neskutočne fandí a praje šťastie a happyend, nech sa film akokoľvek nebezpečne blíži k jedinému logicky očakávanému záveru. 6/10 ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Príbeh je síce jednoduchý, vôbec nie je plytký a štavu tomu celému dodávajú úžasné postavy, charaktery, herci. S tými dialógmi a myšlienkou by som sa radšej dve hodiny pozeral ako popri tom Gandolfini čistí záchod alebo Stewart neustále f*ckuje, než sledoval súčasné rádoby trháky s hĺbkou detského pieskoviska. Irónia je, že Kristen také filmy preslávili, no dokazuje, že má naviac každým filmom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Stewart se scénář dostal do rukou poprvé v šestnácti letech a obsazena do role byla ve svých sedmnácti letech. Produkce filmu pak musela počkat, dokud nedovršila 18 let. (HellFire)
  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Kristen Stewart (Allison alias Mallory) před natáčením filmu záměrně málo spala, učila se tancovat u tyče a jedla pouze mastná a nechutná jídla. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama