Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie v režii Erica Amadia využívá sex jako pozadí pro zkoumání intimity a zranitelnosti lidského soukromí. Je to humorný ale zároveň otevřený pohled na složitost vztahů v moderním světě a týká se života osmi dvojic. Díky vtipným dialogům a kompromitujícím situacím můžeme sledovat vztahy od začátku do konce a zkoumat všechna stadia mezi tím, v nichž dramata provázejí humor, úzkost i zmatek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (164)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Mno teda musím přiznat že žádná sláva... Určitě existuje hodně slátanin, které tomuhle snímku nesahají ani po kolena, ale nějak se nemůžu zbavit pocitu, že se filmaři nemohli rozhodnout, co vlastně chtějí natočit - jestli vulgární komedii, slaďák nebo drama.... Ale tak pokud hledáte krátkej film na večer, asi vám neuškodí ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Pestrá paleta dialogů po "aktu" mě pěkně pobavila. Ze tří homosexuálních scének se mi nejvíce líbila ta holčičí. Také vzpomínky na free sexové mládí v podání nejstaršího páru této mozaiky bylo zábavné. Někdy to bylo humorné, jindy hořce humorné, ale i vážný tón se tu našel. Celkově jsem spokojen asi tak na 75%. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Osem možností sexuálnej kontaktáže. Osem príbehov ako a prečo ku sexu došlo. Osem originálnych debát po sexe. Samostatné príbehy a samozrejme to najlepšie na záver. Film celkovo sa hodnotí zle, jednotlivé party by boli na dlho. Ale... najviac ma zrajcovali lezbičky, najviac som sa pobavil u toho Španiela a herečky "callgirl". Príjemná oddychovka ktorá neurazí a aj vďaka stopáži vám film ubehne dosť rýchlo. ()

Mangus 

všechny recenze uživatele

Celkom milé. Ale ku koncu aj napriek krátkej stopáži trochu nudné. Najkrajší príbeh je hneď ten prvý, celkom veľavravný je aj ten o gayovi, ktorý nevie, že je gay.Sympatický je aj ten s lesbičkami (vlastne len jednou), kde hrala Zoe Saldana (z Avatara a Startreku) kvôli ktorej som si vlastne film aj pozrel. Napriek nie môjmu najlepšiu hodnoteniu je to dôkaz, že film sa dá celý postaviť len na krátkych dialógoch. Ale chcelo by to menej príbehov a hlbšie vtiahnutie diváka do ich príbehov. Toto je len koláž, bez vzájomnej interakcie, súzvuku, harmónie. Čakal som viac, hlavne po prvom príbehu, ktorý ma jediný chytil za srdce. 6/10 ()

imaginer21 

všechny recenze uživatele

Moc ne... Pár trefných point zabalených v "Po soumrakovském" hávu, jedna unesitelná historka a nevkusná snaha o konkurenci kanadskému "Young people fucking". Navíc výstavba jednotlivých historek jdoucích za sebou nutí diváka čekat na tu "lepší další" a když ani ta nedojde, naděje měkne jak prvotní záhřev v kalhotách. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Pre Erica Amadia znamenal tento film okrem režisérskeho aj producentský a scenáristický debut. (MikaelSVK)
  • Celý film bol natočený v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • V scéne, keď Jordy (Emmanuelle Chriqui) leží na posteli, si striedavo v záberoch podopiera hlavu iba jednou rukou, resp. oboma naraz. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno