Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

"Luke, trust the force!". O poznání horší pokračování, sice s dobrými hláškami, ale ohraným a mizerným příběhem. Pokračování by se dalo popsat jako mash-up Úžasňáků se Shrekem v novém kabátu, který se bohužel nepovedl. Dětem se film určitě líbit bude, ale pro ty starší se jedná o ztrátu času. 36% ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubohost, protože už to nemá čím překvapit... Vlk snad zamilovaný do Karkulky? What the fuck?! Babička jako neschopná, ale moudrá vysloužilá agentka, Karkulka jako superschopná a blbá?! Zpívající kozel a kofeinová veverka over the top?! Tohle už není vtipný, to už je trapný... Jediní pořádní jsou tady záporáci... Čarodějka a Hansel and Gretel.... A to ještě taky dost zoufalí... Ach jo... ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě pokračování překvapilo, protože jsem si myslela, že žádné nebude a zůstane pouze u jednoho filmu. Takže pro příště platí, hlavně u toho nemyslet. Tohle je bláznivý výplach mozkových závitů. Nudné mi to nepřipadalo, protože se pořád něco dělo a pořád se létalo vzduchem. Zpívající koza je pěkný chudák. Že by přece jenom ten Jeníček a Mařenka opravdu patřili na pekáč a ježibaba byla ta hodná? Ty německý zcela určitě. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Nesourodý děj a parodie/hlášky (3 malá prasátka btw, 2 z nich dabována Cheechem a Chongem, beroucí si do tlamy kultovní hlášku Arnieho Té-osmistovky a Alového Tonyho Montany; dále scéna s hlavním antagonistou jedničky ve stylu Mlčení jehňátek), camea postav z prvního dílu, Jeníček a Mařenka na zabití, ale vzhledem k tomu, jak obrovský to byl propadák a bylo to totálně vaporizováno z českých kin, jsem čekal mnohem horší výsledek. Pokud jste si oblíbili postavy z prvního dílu, není takový problém. Čistý průměr, který zaokrouhluji nahoru, jelikož jsem se párkrát zasmál nahlas. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Komu sa páčila prvá Karcoolka bude spokojný. Jasné, že to nie je tak úderné ako prvý diel, hold prvý diel je vždy len jeden, ale je tu tona odkazov na seba sama a iných blockbustrov. Bavil som sa fajnovo. Takže filmový blázni hurá na to, a tí, čo nedokážu pochopiť priamo mierenú paródiu, ruky preč, aspoň sa uchránime zbytočne kritických komentárov, já? ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)
  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)

Reklama

Reklama