Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

opravdu dobrý film o obyčejném životě.I tak to chodí.Scéna u mořského břehu s děvčátkem které stojí na vyplavené mině ¨z doby války a ženou která na ní volá....ta vás až znehybní hrůzou protože víte že to nemůže dopadnout jinak než jak tušíte. režisér si opravdu zabrnkal na city diváka až na dřeň.Craig zase jinak.V roli "netvrďáka" je velmi sympatický.Věříte mu každé gesto.Jeho kolega Brosnan s tím má, myslím, dost problém.Opravdu citlivě vybrané venkovské exteriéry.Nic vyumělkovaného.Dobrá hudba.jen ten uhuhňaný dabing.Kdy vedle sedící člověk co dobře slyšel měl problémy rozumět..U mě ale celkově dojem :kvalitka. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Šťastím je, že filmový štáb mal so sebou pomerne triezveho kameramana a tak, keď bol v prvom polčase na ihrisku kľud, človeka uspokojili aspoň senzačné zábery. Ľady sa pohnú až v duhej polovici a na záver schytáte zopár životných múdrostí. Dávam 3 a pol, má to čosi do seba ( očakávania boli väčšie ) a na druhej strane aspoň splyniem s davom. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky, protože je to poctivá práce. Je tu také jedna úžasná "taneční" scéna a ta je za hvězdiček pět. Jinak - vůbec nevím, co si o filmu myslet. Je to anglický film, který ale vypadá trochu jako francouzský. Začátek mě pěkně naštval - nejprve se něco odehrává a pak střih, jsme někde úplně jinde a trvá asi 20 minut, než člověku dojde, že jsme se vrátili o nějaký ten rok zpátky...Pak do sebe všechno zapadne, ale bylo to nutné? Přišlo mi to naprosto necitelné a zbytečné...klidně to šlo točit chronologicky, i když rozumím, že by se pak musel změnit i název, ale to by stejně nevadilo. No a největší rozčarování, to je Daniel Craig. Já toho chlapa zbožňuji, jen kvůli němu jsem našla zalíbení v Bondovi, v Odporu byl též výborný, ale tady mi přišel totálně ztracen. Věčně nasraný výraz, nebo jako by mu uletěly včely a není to tím, že nosí make-up (pardon, pudr). Prostě celé do "drama" žádná sláva. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Joe Scot je zazobaná filmová star v nejlepších letech s utkvělou představou, že země se otáčí okolo něj a druzí lidé jsou na ní jen proto, aby uspokojovali jeho potřeby. Zdá se, že jediné, na čem mu trochu záleží, je jeho domácí Ophelia a pravidelný přísun koksu (i když na „kapitána smažku“ vypadá zatraceně dobře ;). Jednoho krásného dne ale s překvapením zjistí, že pro nastupující generaci dvacetiletých filmařských géniů není zrovna horkým zbožím, a navíc se dozvídá o náhlé smrti svého nejlepšího přítele z dětství. Následuje dlouhý flashback, po jehož skončení už nejen divák vidí Joea v trochu jiném světle, ale hlavně on sám snad poznal své místo na světě… Tento film by naordinovala třikrát denně všem, kteří tak rádi remcají na téma Craigova herectví. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som to mal zo začiatku chuť vypnúť, no keď prišiel na scénu flashback (návrat do detstva), zmenil sa celý film na jeden krásny jednoduchý a trochu aj dojímavý príbeh. Navyše jeden s tých ozaj dobrých sountrackov (každý podstatný moment je tu zvýraznený hudbou presne sa hodiacou do daného okamihu) s nezabudnuteľnou piesňou od Roxy Music - If There Is Something. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)

Reklama

Reklama