Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Craig si odskočil od bondovky, ale ten výraz si narozdíl od kvádra naneštěstí nesundal, takže podle mých očekávání největší klad filmu se stal jeho největší slabinou. Název "Vzpomínky pošetilce" je opravdu výstižný - melancholická část z minulosti, zahrnující v sobě jeden opravdu drsný zvrat, ze kterého mi spadla čelist, je téměř perfektní, zbytek je doslova tak trochu pošetilý. Ovšem závěr za doprovodu skvělého kousku od Roxy Music je příjemně civilní. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak nám Daniel Craig trošičku zabilancoval svou kariéru. Joe Scott je povadlá filmová hvězda, která jednoho dalšího nepovedeného dne zavzpomíná na své dětství a na důvody, které jej vedly k odchozu z domova. Co se týče dějové linie Před 25 lety, odvážné erotické scény v ní mě připomněly Předčítače. Opět zde vystupuje zkušená učitelka sexu, které nedělá sebemenší problém se odhalit. Celé to ovšem spěje k nevyhnutelné tragédii. Celý film zdobí povedený soundtrack. Písnička skupiny Roxy Music mi bude znít ještě hodně dlouho. Sečteno podtrženo: povedené drama s překvapivě výborným Craigem. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Zcela jiný film. Daniel Craig je samozřejmě uveden jakožto hlavní mužská role, ale to berte s rezervou. Sice celou partii rozehrává i zakončuje, ovšem i ústřední píseň Roxy music - If there is something mi přijde více dechberoucí, než jeho výkon (nechci ho hanit, spíše nedostal šanci k tomu, více se projevit). Zkrátka 'bond' značka se prodává velmi dobře. Příběh je tak trochu jiný, nebo respektive úplně obyčejný - jen zabalený do zajímavého hávu. Příjemné překvapení. BTW: Asi jsem se zamiloval do Felicity Jones. :P ()

tufr 

všechny recenze uživatele

Tak ani za boha by mě nenapadlo před zkouknutím si myslet, že ten film se bude odvíjet takovýmhle směrem!!! Natočený perfektně, Daniela mam taky rád, ale prostě sem nějak nečekal že tam holka vybouchne na mině atd.... No síla, bohužel myšleno spíše ve špatném světle. Časem se ještě na to určo kouknu, ale skutečně až časem. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Daniel Craig vystrihol starnúcu padajúcu star a egoistického, hedonistického ľahtikára na výbornú, "problémom" je, že keď vyhcádzate z filmu, nie ste na 100% presvedčení, že ten chlapík už začne chodiť načas a pokúsi sa byť fool len príležitostne. Tak je skrátka postavený scenár. Hudba- mňamózna a za scénu v reštike so šalátom si scenárista u mňa skoro trhol Pulitzera (jasne, že milujem hyperboly, no a? toto bolo prvotriedne!)..... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno