Reklama

Reklama

Nekonečný víkend

  • Austrálie Long Weekend (více)

Peter s Carlou jsou manželé, kterým to už vůbec neklape. Peter vymyslí, že pojedou na víkend kempovat, přestože by Carla raději letěla na dovolenou do hotelu v Thajsku. Po cestě je slabý signál a Peter se nemůže dovolat svému kamarádovi, který má jet na odlehlou pláž s nimi. Kvůli slabému signálu přestane fungovat i navigace, Peter jede zkratkou, ale na pláž nedorazí, a tak spolu s Carlou přespí v autě. Další den si na místě rozloží stan a utáboří se. Carla se tu nudí, nelíbí se jí tu a chce jet domů. Peter si to užívá, plave ve vodě, surfuje a zastřílí si. Carla zahlédla ve vodě plavat něco velkého a dostala strach, a tak to Peter zastřelil. Manželé neuctívají přírodu – hází odpadky na zem i do moře, jezdí autem přírodou, Petr střílí po zvířatech a poseká živý strom. Zkazí se jim kuře, které chtěli sníst, a pak Petera napadne orlice, zřejmě kvůli vejci, které spadlo ze stromu, a Carla ho rozbije o strom. Vedle Carly proletí šíp a na pláži se objeví mrtvý dugong a zdá se, že se posouvá dopředu. Peter chce další den před odjezdem zkontrolovat, jestli není někde poblíž jeho kamarád, a chce jet na místo, kde viděl jiný vůz. Peter na místě objeví vůz ve vodě s mrtvou dívkou, mrtvou ženu ve stanu a muže oběšeného na stromě. Jedou zpátky sbalit si věci a chtějí odjet, ale nemohou najít svého psa. Peter s Carlou se hádají, a dokonce se poperou. Když jde Peter pejska najít, Carla mu ujede. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

Kečo 

všechny recenze uživatele

Hviezdicka za peknu prirodu, inak ten film nemal ziaden dramaticky, napinavy a hororovy moment...sice v tej tme ako take napatie...ale to bolo i tak nic ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Příšerně nesympatická hlavní dvojice (nešli tihle dva herci původně na casting do pornofilmu?), která se místo idylického výletu na pláž propadne do pekla. A to doslova. Čekal jsem blbost, ale tenhle dost komorní thriller/horor mě nakonev velmi překvapil. Na filmu je hodně viditelná ekologická agitka, která by mi jinak vadila, ale tady ne. Film má spád, napětí a některé scény opravdu překypují hrůzou a děsem, aneb jak udělat z mála hodně. A úplný závěr byl takový, jaký má být. ()

Catella 

všechny recenze uživatele

Začalo to hezky. Opravdu hezky... Ostatně tak jako většina hororů. Víkend v přírodě daleko od civilizace, bez všech vymožeností moderní doby. Pořád jsem čekala, kde se objeví nějaký krvežíznivý zvíře, parta zabijáků, prostě cokoliv, co se dá na takovým místě očekávat. Ale nic. NIC! S těma dvěma si pohrávala celou dobu jen příroda a jejich psychika. A to mě nějak... nebavilo! Ale řekla jsem si, že tomu dám šanci a dokoukám to až do konce, kterej byl snad ještě víc vypatlanej než prostředek. Tři hvězdy, ani pořádně nevim za co :-D. ()

Astonko 

všechny recenze uživatele

Toto bolo také zlé až to bolo nakoniec vlastne dobré. Ono aj tých 85 minút dokáže niekedy nudiť, no sem tam sa nájde napínavá scéna, sem tam aj len pokus o ňu, čo vyústí k celkom vtipnému výsledku. Komické sú v súčasnosti aj tie umelé zvieratá a celkovo film nemá skoro žiadnu logiku ani hlbší zmysel, no ani sa oň podľa mňa nesnaží. Ak by ho však niekto potreboval, dalo by sa povedať, že ide o naturalistickú sondu do rozpadávajúceho sa vzťahu dvoch osôb z dobre situovanej časti spoločnosti a pomsta vyššieho povedomia za ich činy v podmanivom prostredí austrálskeho pobrežia xD 4.2/10 ()

weca 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší čtyři hvězdy.Bavil jsem se, užil jsem si to ,bál jsem se...Prostě vše, co bych od takovéto jednohubky čekal. ()

pavont 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplny film. Rezia ujde. Jima Caviezla mam rad. Australska priroda ma nieco do seba a atmosfera bola tiez v poriadku. Kapustnak bol super. Ale zvysok deja ma dost sklamal. Uz uvodny zaciatok. Cesta na vikend do neznama, v noci cez zapadlu hospodu a po dazdi. Kolkokrat sme to uz videli. Cely cas cakate az to zacne a ono to nezacne. Hodina o nicom a zaver dost skratovity. Ale pozriet sa to urcite da. ()

Horácius 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale chtělo by to trochu přitlačit na pilu, takhle je to celkem i dost nudné, pořád se čeká až se něco stane a pak je to takové rozplizlé. Ovšem úplný závěr je zdařilý. ()

petrastrela 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní způsoby matky přírody, především, že střílí šípy.. Docela jsem jim to ale přála, hlavně jí, její role byla mimořádně nesympatická. ()

morbido 

všechny recenze uživatele

Peter je idiot.Clara je frigidná hysterka.Spolu tvorá pár dementú a idú na pláž.Už sa z ní nikdy nevrátá.Chvalabohu... ()

pájap 

všechny recenze uživatele

Nechapu ty petihvezdy.....nelogicnost az beda....nesympatickej par.....ona hezka ale krawa....hotovo.konec totalne pitomej...... ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Koukat na nesnesitelný manželský pár, který se neustále hádá a vyčítá si všechno možné bylo opravdu pro mě peklo a trest, ale na druhou stranu válka v přírodě, kdy pár neustále trpí, bylo velice příjemné a mohla jsem alespoň naladit na lepší vlnu. Na vlnu potěšení, úžasu a úlevy. Nicméně Nekonečný víkend je film velice průměrný. Dva herci, krásná příroda a neskutečný boj, ale bohužel mne to tolik nenadchlo. James Caviezel - pohledný, mlady- ale ve filmu vůl, ubožák a trotl. Zahrál to přesvědčivě, ale bylo by lepší, kdyby tolik nemluvil. Jeho žena Claudia Karvan - šílená kráva - která si nikoho a ničeho nevážila. Dva skoro stejní lidé a manželé, ale spojení jejich dvou povah, to bylo nad moje síly. Nekonečný víkend zkrátka není to pravé ořechové pro můj skvělý víkend. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Natočeno v krásném prostředí přírodního parku, ale film je tak nějak odfláknutý, z tématu se dalo vytěžit více. No a v které prteli vyhrabali tu naprosto nesympatickou herečku....i ten leklý dugong vypadal líp.... ()

Reklama

Reklama