Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po příčinách smrti boxera Milana Máchy, který zemře na alergický záchvat druhý den po zápase, přivede policisty na stopu podvodníků, kteří zneužívají sázky v malém oblastním profesionálním ringu. Kdo by však mohl mít prospěch ze smrti úspěšného sportovce? Oliver, který si dodělává vysokou školu, musí uprostřed případu odjet na zkoušku do Havířova. Beránková proto doplní vyšetřovací tým o Rudu, který jinak moc do terénu nechodí. Nezkušený vyšetřovatel má zpočátku problémy, ale nakonec se osvědčí jako plnohodnotný člen týmu. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl bez Stropnického, zato Zlata přeci jen trochu zabodovala. Příběh velmi zvláštní, drsné je především vyvrcholení, skutečný lidský marast. Sem tam vtipná hláška, zato Taclíkova škola asi nikoho moc nezajímá. Další spíše průměr. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na téma akčního sportu celkem neakční díl. Snad za to mohlo i nasazení Rudy do terénu, jenž naštěstí nekontaminoval místo činu. Ale i Bižu dnes ukázala jinou tvář. Jarku Obermaierovou jsem v paruce málem nepoznal. ()

Zajímavosti (2)

  • Můžeme opakovaně zaslechnout slovo „ráfek“ pro policejního donašeče. Slovo je z německého „Reifen“, což znamená obruč. (sator)
  • Příběh se točil převážně v Praze-Vysočanech. (sator)

Reklama

Reklama