foto

Robert Nebřenský

  • nar. 8.2.1964 (53 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec, textař, kapelník, zpěvák, kytarista, autor původního repertoáru hudební skupiny Vltava (1986 - 2002) Robert Nebřenský je dobře znám návštěvníkům Divadla Sklep, v němž účinkuje od roku 1990. Nemohl chybět v sklepáckém obsazení Mazaného Filipa, spolupracoval také s Petrem Čtvrtníčkem na 3dílné show Tom a Dan a seriálu Gynekologie II. Sešel se i s populární dvojicí Těžkej Pokondr při silvestrovské parodii Sám doma, je také častým účinkujícím v stand-up comedy show Na stojáka a výraznou roli měl i v seriálu Letiště.

Zdroj: presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lajka
2016 Rudý kapitán
2015 Celebrity s.r.o.
Nahý mezi vlky (TV film)
2014 Místa
Poslední cyklista (TV film)
2013 Klauni
Kovář z Podlesí
2012 Martin a Venuše
2011 Čtyři kontejnery Šaolinu
Lidice
2010 Škola princů (TV film)
2009 Alles Gute
Šejk (TV film)
2008 Rudý baron
Tobruk
2007 Edith Piaf
O život
Paní z Izieu (TV film)
2006 Prachy dělaj člověka
Radio Kebrle (studentský film)
Ro(c)k podvraťáků
2004 Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)
2003 Mazaný Filip
1994 Mlýny (divadelní záznam)
1992 Vltava (TV film)
1991 Penziónek (TV film)
1990 Vltava hraje k volbám (TV film)

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Na dosah ruky - 1. část (E09)
Specialisté (TV seriál)
Krevní pouto (S02E01)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
další epizody (10)
Policie Modrava (TV seriál)
Hajný, který zmizel (S02E06)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2016 Mordparta (TV seriál)
Převýchova (S01E03)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (S01E10)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Poslední případ (S02E08)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (7)
Vinaři (TV seriál)
Hody (S01E16)
Derby (S01E15)
Lovecká sezona (S01E14)
další epizody (16)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Kladivo na důchodce (S01E09)
Rodina (S01E08)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Boxer (S04E10)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Mokré tričko (S01E05)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Viróza (S03E19)
Poslední výstřel (S03E18)
Nová éra (S03E17)
další epizody (28)
2012 Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Proslov (E02)
Život je ples (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Mikuláš chodí v létě (S01E05)
1. Máj (S01E04)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)
Princezna z Kloboukových hor (TV seriál)
Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Bazén (TV seriál)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
1992 Náhrdelník (TV seriál)

Dokumentární

2014 Vltava (koncert)
2010 For Semafor
My jsme to nevzdali (koncert)
2006 13. komnata Tomáše Hanáka (TV film)
1991 Míč (TV film)

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
2012 Ceny české filmové kritiky 2011 (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
1998 Multicar Movie Show (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Kovář z Podlesí
1990 Vltava hraje k volbám (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace