Reklama

Reklama

Pětadvacetiboj

  • Česko Dvaceti-pěti-boj (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po desítkách let svárů dva bratři-čtyřicátníci zahájí velké klání pětadvaceti různých her, aby zjistili, který z nich je lepší. Když je jejich urputná soutěž odhalena, musejí si bratři vybrat mezi zálibou vzájemně soupeřit a vyšším rodinným dobrem. A během toho najdou ve svých životech radost, která jim pomůže vyřešit osobní trable. (HBO Europe)

(více)

Recenze (9)

MMR 

všechny recenze uživatele

Člověk čeká, jaká bude zábava sledovat různé soutěže, a pak se k němu dostane toto? Ohavnost velebnosti, omyl filmového plátna. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Já ji mám rád !! Ale někdy bych nejradši odešel.. A neohlížel se !! Ona to prostě nechápe !!" - "A co jako ?? Že jsme jí zkazili oslavu, kterou pro tebe naplánovala ??" ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za nápad. Jinak velká bííííída a nuda. Film, který si označení "komedie" rozhodně nezaslouží, jelikož za celou hodinu a čtvrt tam není absolutně nic vtipného. ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Depresivní drama o krizi středního věku, bez nejmenšího náznaku jakéhokoliv řešení. Hovořit zde o komedii je patrně poněkud nepřesné. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Nemyslim si, ze to bola nejaka "bomba", ale v skutku celkom pozeratelny rodinny film, dokonca s pointou a poucenim. Podla mna je dost podhodnoteny. ()

Reklama

Reklama