foto

Ross Partridge

  • nar. 26.2.1968 (51 let)
    Kingston, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Lamb

TV seriály

2017 Pokoj 104 (TV seriál)
Boris (S01E09)
Phoenix (S01E08)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Lamb
2000 Mrtvý v řece

TV seriály

2018 Pokoj 104 (TV seriál)
Mr. Mulvahill (S02E02)
FOMO (S02E01)
2017 Pokoj 104 (TV seriál)
Phoenix (S01E08)
2014 Wedlock (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2012 Pětadvacetiboj

Producentská filmografie

TV seriály

2020 The Ride (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky