Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nezávislá komornější road-movie trošku z jiného pohledu než jak je známé díky komediím z prostředí teenegerů. Linie zabývající se přítomností se mi líbila daleko více, i když nápad z vracejícíma se vzpomínkama nebyl špatný tah. Kristen Stewart zde předváděla skvělý výkon skrze kterého ji mám rád. Eddie Redmayne nezaostával. Pro mě to bylo lehce nadprůměrné ale díky konci filmu a "ní" zaokrouhlím na 4. P.S.: Tak by mě zajímalo, kolik z Vás se na to podívalo skrze něčeho jiného než Kristen :)) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Nejvíc bych na tomto filmu vystihl asi herecké obsazení. Kristen se mi líbí již delší dobu od "Into the wild", ale s hercem Eddie Redmayne v jedné z hlavních postav jsem měl čest až nyní. Docela příjemně překvapil. Samotný děj už tak nedokáže moc zaujmout. Nespatřil jsem v něm nějaký impulz, který by mě vtáhl "dovnitř" snímku. ()

Reklama

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Obávam sa, že ak chcem depresiu, dokážem si ju zabezpečiť aj sama. Tento film ju rád sprostredkuváva. Silný nepríjemný pocit z disharmonickej hudby celý čas, nemilá zápletka, zlý pocit z celkovej pomalosti plynutia. Brr.. Mala som dojem, že som na film. festivale. Kvôli tej zvláštnosti, v ktorej som sa cítila neisto. Snímku som si vybrala kvôli Redymu, kt. si získal moje sympatie posledne, žiaľ, trošku mu klesli. S ním sa mi vždy spájala plachosť jemnosť a niečo medzi nebom a zemou. Tu to trošku nedal znať. Asi by som mala oceniť aj W. Hursta nedokážem sa preniesť cez ten zlý pocit z filmu. Kristen a jej tradičný štýl vyjadrovania sa. Nevidím zmenu proti iným filmom. Celkovo mne nemilé, nezáživné. Iným možno inak. Čo sa mi najviac páčilo boli fotka Kristen a jej krásna štylizovaná póza keď sedela v aute bokom. ()

KooNY 

všechny recenze uživatele

Mám hodně rád tenhle typ filmů (nezávislé road movie) asi proto se mi tenhle povedený film tolik líbil. Kristen je skvělá, Hurt taky a překvapil mě Eddie Redmayne, který tuhle dvojici perfektně doplňuje. Příběh sice jednoduchý, ale celé to má dobrou atmosféru, celkem rychle to odsýpá a vyznívá to tak nějak lidsky. Pokud máte rádi podobný typ filmů, neváhejte, v poslední době tady asi nic lepšího nebylo. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Hrozně pohodový film. Jenom se tak poflakovat po letních Státech ve starém americkém kabrioletu, to mě vždycky lákalo. Akorát bych nechtěl platiti ty tuny benzínu...:) Souběžně vyprávěný Hurtův příběh mě ale až tak nebavil a mohl být trochu zkrácen. Jinak není příliš co vytknout, hudba je příjemná, Eddie Redmayne je sympaták a Kristen Stewart sice nemusím, ale tady mi nevadila. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama