Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

molcan2 

všechny recenze uživatele

Doporučujem tento film, má veľmi originálny tón a formu, ktora sa teraz len tak nevidí, a darí sa mu vytvarať sám seba, okrem dvoch Hollywoodských scén, a celkom posraných žánrových scén (kto videl Chrysalis, vie o čom hovorím!) Viac než to: ak ste fanúšikmi grafických a umeleckých filmov ako Stalker, Kocka, Pi, Le Bunker De La Dernière Rafale alebo filmy Guya Maddina potom si ho určite pozrite! ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve to vypadá, že si ze seznamu můžete odškrtnout třistašedesátoupátou vykrádačku sawcube. Jenže ouha, pak se ukáže, že je tomu jinak. Že počítačové hry dostoupili nového levelu a to takového, že na jejich děj a průběh hráč/ka již nemá žádný vliv a jen sleduje co se odehrává. Eden Log je prostě tou z pocitového hlediska nejpovedenější filmovou adaptací počítačové hry. A to i v případě, že žádná předloha počítačové hry pro tento film neexistuje. Celou dobu jsem si připadal, jako bych přes rameno někoho kdo hraje hru sledoval monitor počítače jak hraje a jak mu to jde a nebo právě jako že hraji hru, jen na ni nemám žádný vliv. Prostředí, děj, scény, úhly kamery, barvy, postupy – to je prostě počítačová hra. A jelikož mě hry již nějaký ten rok nijak neberou, nebrala mě ani tato jejich filmová verze. Je to nuda k uzívání. O čemž svědčí i to, že jsem celý tento komentář napsal již v 36 minutě filmu a ani v 55 minutě (a bylo to hodně dlouhých a protrpěných 55 minut), kdy jsem film znechuceně vypnul, na tom nehodlám nic měnit. Ta necelá hodina co jsem to sledoval mi připadala jako věčnost. Nudné, nezajímavé, nijaké. Na tohle je můj intelekt asi moc nízký. Odhodlal-li bych se dát nějaké jiné hodnocení než odpad, bylo by to asi tak 0,00000000000000001* za tu samičku v dost nepovedené „erotické“ scéně, těsně před mým vypnutím. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějak nám ty horory, resp. sci-fi horory v poslední době upadají. I když se snaží o atraktivní moderní vzhled a klipovost. Nebo právě proto. Vzhled Eden Log má být skutečně futuristicko chladný, modré nasvícení, blikavé světlo, drsné pohledy hlavní postavy... Ale co je to platné, když celý příběh stojí za starou belu. Co divák uvidí? Nějakou postavu (až časem zjistíme, že asi chlapa), která se probere někde, časem zjistíme, že v jeskyni. Světlo bliká skutečně vražedně a je to hodně nemilé na oči a trvá to docela dlouho. Když toto utrpení skončí, jde muž chodbami, potká nějakého chlápka, kterého požírají kořeny a vykřikuje nějaké mýtické nesmysly. Pak náš chlápek, co neví, kdo je a kde je, potkává nějaké podivné týpky, směřuje přesně k východu z levelu minus 4 do levelu minus 3, týpci mají cosi jako skafandr. Pak tu zběsile pobíhají jiní týpci, co jim svítěj' oči, ale vše je klipovité, rozumějte, nevíte, kdo je kdo a co je co, jsou tu jen stěny jeskyní a nějaké hadice a divné kostky... A už nás čeká level minus dva... Potká nějakou holku, kterou drsně ojede a popovídá si s ní až na levelu minus jedna. Ale ani tak netušíme, o čem mluvili. Holka odchází... A pak přijde nečekaný konec. POZOR, MOŽNÝ SPOILER!!! Zkrátka chlápek zjistí, že je asi nějaký bývalý šéf bezpečnosti či co (celé je to pořád hrozně nejasné), že měl nějaké čtyři úkoly, které splnil (fakt netuším, jak), a že je tu nějaká kytka, která nejdřív zásobovala energií blízké město, pak asi energii dělali lidi z lidí a kytka chřadla či co, a teď tedy jde šéf bezpečnosti, nechá se kytkou napíchnout, kytka ožije a energie městu dojde - asi. Celé je to totiž tak zmatené, že to připomíná maximálně videohru, a to dokonce ani RPG hru, protože chlápek s nikým nebojuje, jen furt leze výš a výš. A objevíme odkazy na Kostku, Vetřelce, Pád do hlubin a jiné známější horory. Celkovému zmatku nijak nepřispívají ani české titulky na DVD, které někdy samy překládají zmateně - viz úvodní překlad z Bible, kterému se člověk, který tu knížku otevře na uvedené stránce, musí jenom smát. Škoda, že tak neučinil sám autor DVD titulků. ()

illy.cz 

všechny recenze uživatele

Vyhněte se tomuto filmu obloukem..jako už po několikáté jsem se nechal nachytat atraktivním obalem DVD a dopadlo to špatně.. už po půl hodině jsem se modlil, aby to už skončilo, ale ono pořád nic..navíc se v těch jeskyních skoro nic zajímavého neděje a hlavní hrdina je zoufale nesympatický..nudný a nezáživný škvár ()

stration 

všechny recenze uživatele

Já fakt nevím, co si o tom myslet. Začátek velice slibný, hustá atmosféra, náznaky něčeho hrůzného, tajemného. Ale druhá polovina filmu mi příjde strašně natahovaná, pointu divák odhadne brzo a všechno se nějak zpomalí. Nechám to ještě uzrát, ale to, že jsem si už za hodinu nepamatoval, jak se to jmenuje, asi o něčem svědčí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama