Reklama

Reklama

Špinavé práce

(pořad)
  • Česko Špinavá práce (více)

Obsahy(1)

Napadlo vás někdy, zkusit si opravdu špinavou práci? Zkusit si brodit se po kolena ve věcech, kterých se štítíte, ve věcech, které si hnusíte, nebo třeba ve věcech, o kterých jste ani neslyšeli? A když už vás napadlo, že takovouto práci budete dělat, nenapadlo vás, si za zdokumentování vaší nechutné činnosti, vyinkasovat těžkej balík? Jak se zdá Mika to napadlo. Jako naprostý zelenáč se pouští do těch nejšpinavějších prací, jaké Amerika nabízí. Co dodat? Snad jen jednu z nejčastějších seriových hlášek : Fuj! (Sidmar)

(více)

Recenze (93)

Winnie 

všechny recenze uživatele

Další z řady americkejch seriálů, z kterýho stačilo vidět půl hodiny a už se obávám, že mě to psychicky poznamenalo do konce života. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Mike Rowe je můj hrdina. Inseminovat prasnici nebo těžit v uhelném dole? Pro něj žádný problém. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé nahlédnutí do pracovní náplně lidí, kteří se nebojí ušpinit si ruce (a mnohdy i celé tělo). Ne každý by zvládl uklízet holubí trus či okovat koně. Samozřejmě všechno se dá naučit, jen ne každý to chce dělat. Musím uznat, že Mike je docela přizpůsobivý a zručný a všechno si zpříjemňuje dobrým humorem. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Některé profese jsou docela zajímavé. Některé více špinavé, některé méně. Dá se předpokládat, že pro kamery je to poněkud přikrášleno, aby to vypadalo ještě hůř, než ve skutečnosti je, to je třeba brát s nadhledem. Ovšem s tímhle pořadem člověk získá o různých profesích všeobecný přehled a ač jsem zatím viděl jen několik dílů, zdá se mi, že kvalita pořadu stoupá vzhůru, takže budu sledovat pravidelně. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

On to je vcelku zajímavý seriál, ale vyloženě mi nesedí ,,hlavní hrdina,, to je tak nezábavný člověk... Na stranu druhou se zde člověk dozví nejednu zajímavost. A jak zde padlo - opravdu ne každá práce není tak špinavá jak by někdo čekal.. Průměrné 3z5 ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Mike Rowe, je hodně zábavný a odvážný chlápek. Jeho práce, ale není pokaždé tak špinavá, jak názek napovídá... :-D 75% - 4**** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mike Rowe je pěkný čuně. Dělá někdy takové ekly, že bych si pak neutřel tou rukou ani .... hmm nos Ale není špatné vidět, že někdo musí dělat i tu nejodpornější práci. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Něco se tam člověk doví, to je pravda, ale že bych to kvůli tomu pravidelně sledoval? To ne. Vlastně jsem viděl jeden a půl dílu. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím proč byl tento dokumentární seriál natočen.Stačí když vyjdete z domu na ulici a už vidíte špínu a smrad a podobné humusárny tak proč?Asi proto, že už v televizi nemají co dávat a, že lidi už ani nevědí co natočit.29% ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Občas se podívám na Prima Cool, jinak bych si to pravděpodobně sám od sebe nepustil. Nebýt Mikea Rowea určitě by show nebyla taková, jaká je s ním. Velké plus je taky český dabing, o který se postaral Otakar Brousek ml. 65% ()

Reklama

Reklama