Reklama

Reklama

Průšviháři

(festivalový název)
  • Jižní Korea Gwasok seukaendeul (více)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu (Cha Tae-hyeon) je známý moderátor jednoho rádia. Při svém odpoledním pořadu mu do studia zavolá mladá dívka (Park Bo-yeong), která vychovává sama své malé dítě (Wang Seok-hyeon). Požádá moderátora o pomoc. Ten ji poradí, ať najde svého otce. Když se však jednoho dne mladá dívka objeví u dveří moderátora a řeknu mu „Otče“, změní se jim celý svět. Jak zareaguje náš hlavní hrdina? Je to určitě jeho dítě? (TylerGage)

(více)

Recenze (61)

nash. 

všechny recenze uživatele

To se to radí, když se nás to osobně netýká. A pak najednou stojí přede dveřmi problém. Chvilku mi sice trvalo, než jsem se srovnal s tím, že Tae-hyeon Cha hraje dědečka (než jsem si spočítal, že ano, že by mohl), ale jinak to nemělo chybu. Zmatkující Hjon-su, správně odrzlá Če-in, bezprostřední klučina Ki-dong. Dokonalá trojka rozehrávající zábavnou, byť spíš mile úsměvnou, než třeskutě vtipnou komedii, která se samozřejmě ve správný čas vytasí také s přesně dávkovanou porcí dojímavých momentů. Dialogy odsýpají, tempo mám pocit ani jednou neklopýtlo, jednotlivé scény jsou většinou skvěle vypointované, humor spíš jemný, bez typických korejských ujetostí. Zkrátka dokonalá rodinná pohodovka. ()

May 

všechny recenze uživatele

Speed Scandal je nejpovedenejsi korejskou komedii za nekolik let zpatky a pro me nejlepsim filmem roku 2008. Naprosto se drzi sveho komedialniho zanru a s nicim ho nemicha cimz ziskava neuveritelny spad a krivka napinavosti od zacatku az do konce jen roste. Dlouho jsem nevidela film, ktery by byl bez jakychkoliv hluchych mist, film, pri kterem by se pravidelne cely kinosal nahlas smal a ktery by i nefanatici (= ne lidi jako ja) chteli videt znovu. 100% // Po vice nez dvou mesicich tento film videlo pres 8 milionu korejcu, cimz se uz ted dostal mezi nejuspesnejsi korejske filmy vsech dob. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, lehké drama, nic crazy, nic ujetého, nic přehnaného, zkrátka nenašel jsem nic, co mi připadá laciné a kazí dojem z komedie. Objektivní hodnocení by bylo někde mezi 80-85%, ale za tu pohodu, dobrou náladu a celkově příjemný zážitek se zaslouží dát plný počet (beztak jde o jednu z nejlepších jihokorejských komedií, jakou jsem viděl - a notně za to můžu vděčit hlavní herecké dvojici). ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemná Jihokorejská komedie, která má dějovou linii usazenou do netradičního příběhu, podbarveného hudebními scénami. Hjon-su je úspěšný moderátor a známá tvář, alespoň on si to o sobě myslí a moderuje pořad v rádiu "Odpoledne s Nam Hjon-suem". Jednoho dne do studia zavolá svobodná matka Hwang Če-in, která hledá svého otce a Hjon jí poradí, aby se nebála svého otce navštívit, ovšem to netušil, že otcem je právě on. Díky dobrým hereckým výkonům hlavní trojice a umírněnějšího humoru, než jsem u jiných JK komedií zvyklý se jednalo o celkem příjemnou změnu, proloženou melodickou hudbou. Příběh o hledaní lásky, správných rozhodnutí a nejednoho překvapení. 80% ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a povedená rodinná komedie jak má být. Rodinná, tím se tentokrát myslí "o rodinných hodnotách" jak podle šablony. Akorát mi nejde do hlavy, jak chlap, kterému je 32, uhraje dědu s 6tiletým vnukem :) To by bylo trochu moc rychlé i v Japonsku, natož v Koreji. Jasné, Mifune kdysi v podobném věku výborně uhrál hodně starého chlapa, ale také na něj byl namaskovaný... Tady, jelikož Cha Tae-hyeon vždy hraje mladé a krásné role, ho nechali hodně mladým... malinko skřípalo. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno