Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento zábavný duchaplný bollywoodský hit vypráví příběh Jaie a Meery, moderního indického páru,který žije v Londýně. Mají se rádi,ale dávají přednost kariéře před vztahema nakonec se rozejdou. Meera odjede do Indie, zatímco Jai zůstává v Anglii, kde potká Veera. Ten věří na lásku za každou cenu a přesvědčí Jaie, aby Meeru neočekávaně navštívil… (Festival bollywoodského filmu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu mám veľmi zmiešané pocity. Na jednu stranu sa mi veľmi páčila kompozícia tohto filmu, ktorá prezentovala dva dilematické príbehy Lásky a priateľstva. Na druhú stranu ma ale vôbec neoslovili postavy, ktoré sa občas správali akoby mali bipolárnu afektívnu poruchu. To by ale nevadilo, však to sa v Bollywoode stáva pomerne často - lenže celý ten vzťah medzi Jaiom a Meeru mi prišiel taký ako "nechcem pre teba nič obetovať, ale zároveň ťa nechcem stratiť". Proste, akosi som si nedokázal k ani jednému z nich vytvoriť nejakú sympatiu, práve naopak, išli mi skôr poriadne na nervy svojou nerozhodnosťou, alibizmom a sebectvom. Ale ako som povedal, po scenáristickej stránke to bolo relatívne dobré. Na viac ako 3* to žiaľ nevidím. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Saif Ali Khan se zamiluje a to hned nadvakrát a v obou případech osudově. Je to zajímavé srovnání, jak Indové prožívali lásku někdy v šedesátých letech (kdy s dívkou nebylo ani možné veřejně promluvit, aby nebyla zostuzená) a v současnosti, kdy je předmanželský sex běžnou záležitostí a bere se to na lehkou váhu. Postava, kterou hrál Saif v současnosti, byla občas na ránu. Evidentně ta holka ( taky pěkný trdlo) čekala a čekala a on ne a ne se vymáčknout. Setkání s postarším milovníkem, který odvypráví příběh své lásky z časů mládí, mu pomohlo vyznat se sám v sobě. Svým způsobem je tak film poctou starým tradicím, morálce a zvykům, protože ty z tohoto srovnání vycházejí jako čistší a hlubší (jestli tomu budeme věřit nebo ne, už je jen na nás). SHRNUTÍ: I opětovaná láska může přinést trable. ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdy pro romantickou (skoro)komedii, která se nedokázala vymanit z banálnosti, ani mne přesvědčit o tom, že ústřední postavy nejsou obyčejní hlupáci a je nějaký důvod jim fandit. V jejich jednání jsem viděl víc nedomýšlivost, naivitu a nezodpovědnost, než nějaký portrét "lásky dneška". Neposkrvněnou pochvalu si ovšem zaslouží produkční kvality - ach, kéž by takhle vypadaly i české filmy... ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Breakup party? To su mi napady :) Príbeh je síce pomerne jednoduchý a s jasným smerovaním, no ubieha plynulo a nenútene a hoci aj srdco občas zabolelo, pocit ostal na zaver prijemný (i keď trochu horkosladký... ) a Deepika je naozaj krásna... Pokojne by si aj 4 zaslúžilo. „Aby som na Teba zabudol, povedal som, že chcem odstup. Teraz mi ostáva len ten odstup. Je bolesťou, ktorá lásku len prehlbuje.“ (pekný text ) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Imtiaz Ali ma asi veľmi ťažko bude sklamávať. Jeho filmy sú strašne fajn a každý má v sebe niečo iné - špecifické. Jediné čo mi na nich vadí sú piesne , ktoré nedosahujú takého ultimate guilty pleasure statusu aký mávam z iných filmov, ale mimo sú to príbehy plné fajn postáv, osudovej lásky, milých momentov a pekných prostredí. Ali Khana mám rád a Padukone zbožňujem. Preto mi tento easy mix love story a dvojice poprepletaných príbehov strašne sadol. Na základe svojej dĺžky je to presne tak akurát zábavné a cheesy, aby mi to spríjemnilo večer a zároveň dalo znova chuť zájsť si do indickej na nejakú pochutinu. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama