Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

castor 

všechny recenze uživatele

Taste kapesníky, začínáme.. na druhou stranu, zda-li to má (i přes formu, jakou je to podáváno) pomoci byť jedinému zpřetrhanému vztahu, tak to své opodstatnění má!! Navíc lidi jsou prazvláštní tvorové, takže pár dílů bylo naprosto "úchvatných" (stále zamilovaný týpek z Kutné Hory, za kterého orodovala maminka / „Jirko, dej mi nitrák.“ - „Promiňte, maminka potřebuje lék!“ / Silvestr á la Liška a řada dalších).. ()

Lolita odpad!

všechny recenze uživatele

Pošťák Ondra... Esterka.. Ondra se chudák asi nechytil v debilním seriálu Rodinná pouta a chtěl si polepšit v emocíplném pořadu, což se jaksi nevydařilo, že? Těžko říct, jestli klesl nebo zůstal v stejném sajrajtu. A na Esterku si musím vzít Zyrtec, abych se neosypala, při tom jejím afektovaném přeslazeném projevu, to je síla, a ty psí oči k tomu, o který se snaží, to je moc na moje smysly. A ty "dojemné příběhy ze života".. pak kde berou ty RPčkáři inspiraci, že. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Heeeeeejjjjj, tak konečně to je i tu na CSFD. Nedávno mě napadlo, že se ozvu do diskuze postrádám zde. A on mě někdo předběhl :-). Lidi, prosím vás, proč to tak špatně hodnotíte? Nechápu to, ač já osobně jsem viděl jen asi pět dílů úplně celých, tak ve mě zanechaly velké dojmy. V poslední době, když sedím u PC, tak moje máma v jiném pokoji tento pořad sleduje a já skoro vždy musím přerušit "práci" a poslouchat dojemné příběhy. Obdivuji lidi, kteří se rozhodnou někoho hledat prostřednictvím TV. Já osobně bych se neodvážil a kdyby mě Ondra přinesl pozvánku do tohoto pořadu, tak bych asi odmítl, i když bych se dlouho rozmýšlel, protože zvědavost je na místě. Je to zábavný pořad určený nejširšímu rodinnému publiku, spojující talk show s atraktivními prvky žánru reality. Vyzdvihnout musím paní Ester Janečkovou, která je mi velmi sympatická a i když je ji "už" 36 let, tak vypadá o 10 let mladší. Rozhodl jsem se, že ji napíši biografii. Pošťák Ondra, na kterého je vždy spolehnutí a procestuje celé Československo:-). Nesmím také zapomenout na znělku, která vás přímo v "táhne" do křesla a budete se dívat na tento pořad. Copak je na tom něco špatného, že nějaký člověk někoho hledá prostřednictvím TV? Zde máte pro odlehčení velice povedenou silvestrovskou verzi s hercem Liškou http://www.youtube.com/watch?v=IuX2PSrpDzs. Nevím jestli je dobré vůbec tento pořad hodnotit nějakými hvězdičkami, ale jelikož chci do konce roku 2008 dosáhnout 1000 hodnocení, tak tento pořad mě v něm nesmí chybět. 5 je moc a 3 je málo, takže výsledek je za 4! ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

"Chci abys byla šťastná, chci abys byla spokojená, toužím po tom jednou tě uvidět, toužím po tom jednou přivinout tvoje děti k sobě, aspoň je pohladit je to jediný, po čem toužím, než umřu, Alenko. Ale máš-li... eh.. Seš, seš-li TAK ZATRPKLÁ, TAK STRAŠNĚ ZAHOŘKLÁ..Toužím tě vidět, toužila bych tě přivinout, teď, tady, pohladit." "Ne, za tímto životem jsem udělala tlustou čáru, a nemíním ji překračovat." "PROKLÍNÁM TEBE I TVOJE DĚTI!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti samotnému nápadu, kde je možné prostredníctvom televíznej relácie obnoviť staré priateľstvá, lásky, nájsť stratenú rodinu, či verejne poďakovať svojim blízkym. Dokážem pochopiť aj obľúbenosť, sledovanosť takéhoto typu projektu. No nie som si celkom istý tým, či toto emocionálne vydieranie diváka patrí na obrazovky verejnoprávnej televízie. Každopádne česká verzia tohoto programu vysoko prevyšuje tú, ktorá sa vysiela na Slovensku. Hlavne vďaka sympatickej, empatickej moderátorke Ester Janečkovej. Tá sa do "Pošty pro tebe" hodí znamenito. A pošťák Ondra je tiež v pohode. * ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)
  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama