Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

lenuse 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem, otitulkovaná byla asi tak třetina dialogů a já vím, o čem to bylo. Tak nevím, čím to. Zda tím, že fakt v indických filmech jsou dialogy nepodstatné, nebo tím, že se má hindština tolik zlepšila. Třetí možnost je, že mluvili hodně anglicky. Každopádně scéna s porodem je slušný "climax" a Aamir Khan vypadá nehorázně mladě. Hrát téměř v pětačtyřiceti studenta, no to už tu jednou bylo v Rang de Basanti. Ale tam už měl po škole a byl v té škole přestárlý flákač a nemohl se odhodlat do života. Teď o pár let později jeho filmový hrdina ještě trochu omládnul... ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Není zbytí. Před tímhle tříhodinovým usměvavým kýčem o eskapádách třech studentů strojařiny mi nezbývá než pokorně spustit kalhoty a jen ve spodním prádle odříkat Ó císaři, ty veliký, přijmi moji poctu. 3 idioti jsou typicky bollywoodsky pestrobarevným snímkem, kde máte možnost zpívat a tančit, snít, bulet jak želva či upřímně se od srdce smát (to především). A samozřejmě tu nesmí chybět ten správný hnací motor, páni inženýři, a to láska .. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Indové válí.Musím přiznat,že když jsem si kvůli vysokému hodnocení pustila ze zvědavosti tento film,takovou nálož jsem ani zdaleka nečekala.Příběh týpka,který svým bezprostředním a originálním přístupem k životu nejenom že ztrpčuje život despotickému řediteli školy ,což vyvolává spoustu vtipných a zábavných situací,ale zároven' ovlivní myšlení svých přátel natolik,že jsou nakonec schopni oprostit se od všech konvencí a vydat se za svými sny.Zábavné chvilky tu střídají ty smutnější,nechybí romantika,dojetí a dokonce se dočkáme i dvou bollywoodských tanečních čísel.Jasně,že je to občas trochu patetické a vlastně dost pohádkově dokonalé,ale na to já kašlu,protože jsem se královsky bavila a to je konec konců to hlavní,ne? ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

3 Idiots je mým prvním indickým filmem a myslím, že jsem si nemohl vybrat lépe. Zpočátku to je takové poťouchlé, přestřelené a hodně barevné. No, když se to vezme kolem a kolem, tak takové to je i uprostřed filmu a na konci… :-) Tento film mě překvapil. Nejen svým posláním, ale i provedením a hlavně kritikou (a docela přesnou) naší společnosti především co se týče povolání, nároků na dnešní mládež… Tenhle film rozhodně má co říct a chápu, když to někdo v té barevnosti, občasné přestřelenosti a utančenosti (je to přeci jen bollywoodský film) přehledné. Nebo se někomu může zdát, že konec je až kýčovitý. To vše beru a opravdu to chápu. Ale i přes tyhle fakta, která si uvědomuju, tomuhle filmu nemůžu dát nižší hodnocení, i kdybych chtěl. Pokud vám nestačí ty důvody, které jsem uvedl v předchozích větách, tak snad jen ještě dodám, že hlavní hrdina je docela super herec, kterého bych chtěl někdy vidět v nějakém možná i americkém filmu (lépe řečeno, přál bych mu to) a že ty necelé tři hodiny, které film má a kterých jsem se fakt bál, mi utekly jako voda. Už se těším na druhou projekci. 100 %. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodl jsem se býti odvážným a koukl jsem se na tento indický velkofilm. Přiznám se, že téměř 3 hodinové stopáže jsem se hodně bál. Očekával jsem další z mnoha zde nadhodnocených nudných nesmyslů. Nenudil jsem se ani vteřinku. Snímek jsem si pustil ve 2 ráno s domněnkou, že se u něj bude krásně usínat. Po pár minutách jsem pochopil, že bude následovat další dlouhá noc. Člověk se musí prokoukat hromadou průměrných a špatných filmů, aby čas od času viděl fantastickou bombu z Bombaje. Ve své podstatě se jedná o hroznou volovinu, která zcela záměrně servíruje tak moc sentimentu, že by to pokrylo 10 amerických filmů nebo 3 jihokorejské, ale přiznám se, že jsem všechen tento sentiment spolykal rád. Asi polovinu stopáže alespoň někdo pláče, a to opravdu nepřeháním. Dokonce podle perfektní hudby v pozadí se dá poznat, kdy na slzičky dojde a kdy naopak bude něco legračního. Přesně se do mě film trefil. Prožíval jsem emoce srovnatelné se zhlédnutím Forresta Gumpa, takže absolutní maximum. Střídal se u mě skoro pláč (kluci nepláčou, kromě těch indických) se smíchem. A někdy i najednou. Postav jsem se také bál. Člověk by nehádal, že Indové jsou tak úžasní herci (a tanečníci). Film je vůbec plný takových prvků, které v jiných filmech nenávidím. Tady jsem si je zamiloval. Musím ocenit i taneční čísla doplněná perfektní hudbou. Soundtrack k tomuto film jsem si musel okamžitě stáhnout a budu teď nějaký čas poslouchat hudbu, jejíž slovům absolutně nerozumím. Hrozně se mi líbila práce s kamerou a nádherně nasnímané scénky. Navíc snímek zpracovává velmi aktuální a věřím, že nejen pro mě krásné téma, což bylo také jediným důvodem, proč jsem film předem nezavrhl a rozhodl se ho uvidět. Film bude ještě nějaký ten pátek blokovat datové bloky na mém HDD a velmi pravděpodobně zhlédnutí někdy zopakuji, ačkoli se k něčemu takovému uchyluji velmi zřídka. Když film takhle zamával se starým cynikem, jako jsem já, nedovedu si představit kolik kapesníčků zahynulo ve společnosti nějaké citlivé slečny. Příběh nekončícího přátelství a lásky, který oplývá tak strašně pozitivní energií, že by z ní celá Afrika mohla rok svítit a vařit. Po zhlédnutí budete tak pozitivně naladění, že budete nějaký ten den, či týden zářit. Překvapení jako hrom. Musím po delší době napálit celý zásobník. S režisérem Rajkumar Hirani, jehož jméno jsem musel zkopírovat jsem rozhodně neskončil a s Bollywoodskými snímky teprve začínám. EDIT: I po druhém zhlédnutí je to stále perfektní. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Uzavretie stávky troch kamarátov s Chaturom a vyhodnotenie stávky pripadlo na 5. septembra, kedy sa v Indii oslavuje deň učiteľov. (Laslo)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno