Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kterého šílence napadlo natáčet nějaké třetí pokračování Zuzanina příběhu, ale musel to být opravdu kus idiota. Peníze, utracené za takovouto stupiditu měly být raději věnovány na dobročinné účely, protože to by byla alespoň smysluplná investice. Leda, že by někdo chtěl tímhle paskvilem proprat své "špinavé" prachy. Ale ani to není omluva pro vznik tohoto hrůzostrašného blábolu, který vrhá špatné světlo nejen na celou sérii, ale i na slovenský film jako celek, a navíc hanobí i samotné jméno Zuzana. ()

haWranka odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem to dlooouho neviděla... Skoro se to stydím říct, ale ve svých cca 12 letech jsem tenhle film sjížděla pořád dokola. Dneska už bych pravděpodobně hodnotila jinak, ale tak jako víte co...:) ----------------------------------------------Ták, znovu jsem to viděla. Po pěkných pár letech. A je jasný, kam to patří. Do odpadu a to minimálně! Hrůza! Hrůůůůza!!!! Jedinej vtipnej okamžik je Vápnova věta: "CO? Zase mě chce oženit!" Hrůzaaaa!!! ()

Reklama

infernet 

všechny recenze uživatele

Když nám bylo patnáct, vybral kamarád zaručeně dobrej akčňák, na kterej můžeme jít do kina. Když ale Fontána běžela už půl hodiny, pochopil jsem, že reklamy už dávno skončily a ten vůl se špatně kouknul do programu. Seděli jsme mezi těma všema dvojcema zakouslýma do sebe jak tutoví buzeranti :-) To by nakonec nebylo až tak hrozný, trochu ostudy snesu, ale dodnes si pamatuju, jak hrozně mě ten film nudil. Navíc na konci devadesátých let žádný multikina nebyly (kor v Ústí nad Labem), takže šlo o normální večerní promítání od 20:00 a stejně nás v tom kině bylo dohromady dvacet i se šatnářkou a bábou, co trhala lístky. To asi o kvalitách filmu taky něco vypovídá... .Jedna hvězda za Evu, ale kdyby šla dát jen půlka, dám ji. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Třetí Fontána opravdu dopadla na samotné dno a zoufale se mi nelíbila už před těmi 20 lety. Zuzana se stále kamarádi s Vápnem a vydá se s ním do Afriky předstírat jeho ženu, aby se nemusel ženit, což všek v mnohoženské komunitě není problém (vážně je to nenapadlo?). Přestože se ona zamiluje do jiného a on do své nové ženy, všichni mlčí... Ten film je jedno obrovské WTF. Všichni mluví česky včetně afrických domorodců a postav které mluvily slovensky. Filmem se potácí Labuda s výrazem co tu proboha dělám. Ibrahim Maiga hraje "Vápno" ale přitom i sám sebe, tj. úspěšného zpěváka a zpívá své "hity". Odpudivá televizní "africká" výprava, příšerný harlekýnovský scénář a herecké výkony jak z Ulice. A nezachrání to ani muzika, většinu tvoří instrumentálky, sranda písničky, Maigovy popěvky či zapomenutelné songy od Barbary co se hitem nestaly ani omylem. 1* tak jen za i potisící překrásnou Vodu čo ma drží nad vodou... kde se tak úžasná písnička vzala v tak sračkovém filmu je mi záhadou. ()

Igy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tehdy jsem byla nucena zúčastnit se slavnostní premiéry (jaké to bylo kino, už nevím, snad Lucerna). Čekala jsem utrpení, ale zjevně se na to nedalo dostatečně připravit. Na každý pád to byla ta největší srágora, jakou jsem v kině za celý život viděla (do té doby i od té doby !!!). Ani nemá smysl se rozepisovat, jak moc otřesný to bylo. Všimněte si, že nikde nepíšu slovo "film", protože to bych lhala. Musím podotknout, že titulní píseň mi vždy kroutila nehty u nohou, masakr na propíchnutí bubínků, fujtajbl !!! :-)))) A když skončila jedna fáze mučení, na podiu před plátnem se seřadily "hvězdy veledíla" s "panem režisérem". Hostesky jim rozdaly pugéty, největší pro oteklou zamračenou neherečku Vejmělkovou s kvalifikací "manželka režiséra" a "umělci" si navzájem zatleskali (za údivu zničených diváků). A to se cení, že to jako k sobě pasovalo: děkovačka byla stejně ubohá jako projekce. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Marilyn Ngondo, ktorá si zahrala postavu Nene, bola v čase natáčania filmu vyhľadávanou juhoafrickou modelkou pracujúcou v Londýne. (Raccoon.city)
  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Natáčanie prebiehalo v lokalitách Bratislava, Viktóriine vodopády (a okolie) a Zimbabwe (dedina Tengenenge). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama