Reklama

Reklama

V tvrdých a neúprosných ulicích New Orleansu musí řešit detektiv Sean Riley brutální vraždy a zároveň se snaží vypořádat se ztrátou svého syna a ženy. Během vyšetřování však začínají vyplouvat na povrch podivné skutečnosti, vedoucí ke znepokojivé minulosti zdánlivě obyčejné drogové mafie... (oficiální text distributora)

Recenze (121)

emma53 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si dala k večeři klasický řešeťák, kde bylo už od pohledu jasné, kdo je ten bubuzáporák a kdo je neprůstřelný klaďas. Dalo se předpokládat, jak to skončí, ale já jsem mohla poznat pro mě nového sympaťáka Johnnyho Stronga, který si k tomu střihnul i soundtrack, tak nač si mám vlastně stěžovat. No nemějte ho rádi, když je to takovej šikula v "kickboxu, jun fan jeet kun do, box a nakonec získal černý pásek v Jiu Jitsu pod vedením Chrise Lisciandra" a ještě si k tomu vydává svá hudební alba. A plusem je, že jsem se ani minutku nenudila. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Čistá náhoda mi priplietla pod nohy tento film a charizmu Johnnyho Stronga. Veľmi výdatný akčňák, ktorého modré podsvietenie si neviem celkom vysvetliť. Ale šlo sa v zabehnutých koľajách starých akčných krimošiek avšak v modernom šate. Ak od filmu zakaždým nečakáš, že Ťa duševne obohatí, tento Ťa podľa mňa k spokojnosti pobaví. A ako som spomínal. Ten Johnny je fakt dosť hviezdny materiál. Pre zaujímavosť do svojich filmov sám skladá hudbu. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektiv Sean Riley se snaží vyrovnat se smrtí syna a odchodem ženy. Ve městě se začínají objevovat podivné vraždy a je s tím potřeba něco udělat. Sean Riley je přidělen k detektivovi Willu Ganzovi a společně se pouštějí do vyšetřování. Každý milovník akce nemůže být z akčních scén zklamán. Při přestřelkách se dobíjejí zbraně a kulky zanechávají stopy po průstřelech. HODNOCENÍ 70% ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky je milé, když tvůrci myslí na diváka. Třeba v případě H & S na nás mysleli tolik, že abychom okamžitě rozpoznali zlobivého badboye, má na ksichtě jizvu, jak po špatně provedeném orálním sexu. Tzn, že každý místní badboy je při orálu natolik bad, že má roztrhlou držku. Achich ouvej. Ale na druhou stranu jsou H & S v klídečku zábavný. Sice trochu debilní, jako třeba v případě boje muže s desetirannou pistolí proti mužům s vybavením dalšího tisíciletí, ale což. Nemůže přece nikdy vyhrát někdo, kdo neumí orál... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Ano, čas od času mám zapotřebí vidět nějaký akční výplach, ve kterém se to hemží stovkami vystřílených nábojnic a pár mrtvolami. Sinners & Saints mi z popisu docela učarovalo, béčkovost necítím, ba naopak! Sinners & Saints by klidně mohl pokračovat v dalších dvou pokračováních, vlastně jako taková trilogie hrající na postupné vyřízení všech těch zakompovaných bastardů. A pokud by se ani toto neosvědčilo, určitě by se o to rád postaral Jack Bauer. Sinners & Saints má drobátko drhnutější děj, páč se tam kolikrát mluví o spoustě hovadin, které divákovi stejně nic neřeknou a postupem času je z toho jen zmatenost. I tak to byla fajn podívaná na večer - neokoukaní herci, prakticky nonstop akce - jen ta zápletka mohla mít většího rozuzlení :) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans. Časť natáčania však prebiehala aj v Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Bar, do kterého jdou Sean Riley (Johnny Strong) a Colin (Sean Patrick Flanery), se jmenuje Boondock Saint, což odkazuje je originální název filmu Pokrevní bratři (1999), kde právě Sean Patrick Flanery ztvárnil jednu z postav. (Lumberjack)
  • Alternatívnym názvom tohto filmu je Bad Cop. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama