Reklama

Reklama

VOD (1)

Střepiny shrnují nejdůležitější kauzy uplynulého týdne a analyzují je v originálních reportážích. Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2002 a okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní prime time je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. (TV Nova)

(více)

Recenze (140)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další pořad na mé zhodnocení. Musím ho pochválit, protože je povedený a já se každou neděli těším až skončí Pojišťovna a začnou Střepiny, které nazývají věci pravými jmény:-). K moderátorům (Němcová, Brunclík) žádnou výtku nemám, protože svoji práci odvádějí dobře. Reportáže mě baví skoro všechny a líbí se mi, jak jsou trochu "bulvárně" zpracovány. Také považuji za dobrý nápad, že na začátku každého roku se vysílá speciální díl, který se ohlíží za celým předchozím rokem a já jsem mnohdy překvapen, co všechno se u nás událo. Hlavně v politice:-). Info: Poprvé byl pořad připravovaný redaktory zpravodajství vysílán v neděli 7. dubna 2001. Okamžitě se zařadil mezi nejsledovanější pořady TV NOVA. Úspěch je o to cennější, že nedělní „primetime", ve kterém se pořad vysílá, je opravdu „horkou půdou" z hlediska konkurenčního prostředí. Moderátoři: Andrea Němcová, Stanislav Brunclík. ()

P/\/EL odpad!

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=DIl9xQw7Z5M&feature=related Jinak, jasně, že dávám přednost české televizi, není to ideální, ale oproti nově posledních let je to obrovský rozdíl, nemůžu si pomoct, pamatuje se, jak se kdysi nadávalo na Železnýho, jenže za něj ty pořady za něco ještě stály, sice asi Střepiny vznikly za něj, ale ztratila se celá řada zajmavejch pořadů a nastoupila opravdová masová tupost, no, prostě Střepiny jsou bulvár a určitě řada příspěvků uplně de**lní neni, ale spousta věcí je prostě otřesná, jak napsal třeba Angelopul odpad! - ve smyslu, že takhle by se žurnalistika dělat neměla, příspěvky jsou odbyté, povrchní, hloupé, manipulativní. Třeba Víkend je sice také těžkej mainstream (příliš lapidární), tak mi příde docela fajn, no, jinak 168 hodin je daleko vkusnější pořad s rozhodně sympatičtější moderátorkou a parádními kuriozitkami na konec. (tv nova moderátorskej styl to je něco, o čem se moc nepíše, ale je to prostě fuj, kdysi dávno začínali na nově vlastně profíci, lidi zkušení, postupem času nabírali čím dál tím více mladších a mladších a já chápu, že je nova zaměřená na průměr, takže nabírá takové všelijaké typy - trošku odbíhám, myslim všelijaký ty reportéry - kluci, holki a ta jejich příšerná rétorika, ale i tady prostě moderování a tito lidé jsou opravdu nesmírně nesympatičtí až protivní....no...jednička má myslim až na pár vyjímek zajmavější typy, tv prima zase nabírala takové suché...nebo nevim, jak to vyjádřit..ve světě jsou země, kde zase záleží na velikosti poprsí...tedy hodně velká.....preferují..) Djkoma jak píše, že Střepiny jsou přesně to, co naše země potřebuje, tak to mě celkem rozesmívá, nevěřim, že je nova nezávislý médium, který vedou ti nejlepší profesionálové, hlavně už dříve se ukázalo, že leze do pr. těm či těm, co jsou zrovna u moci, no a je fakt, že česká televize na tom nebyla a neni o nic lépe, takže jako určitě lepší než za min. režimu, ale jsou to prostě hodně velká média s příliš širokym záběrem, kdy za nitky tahá v pozadí bůhvíkdo a jaksi......prostě jsem asi předpojatej, páč tenhle pořad mě nikdy nebavil, ani ta pitomá znělka...____jinak nejzajmavější pořad na nově mi příde určitě 112 ohrožení života - velmi se hodící moderátor - jediná vyjímka a prostě dobře udělané, sice honba za senzací samozřejmě, ale zas až tak nevkusné a bulvární - vydělávání na cizím neštěstí to sice pořád je, ale tyhle věci se dějou... ()

Reklama

gotham odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle pořadu mi vadí už jen ty upoutávky, kde je vidět, jak jsou tvůrci pořadu jednostranní a bulvární. Navíc jsem zaznamenal několikrát zjevné pochybení ve faktech či naprostou neodbornost komentáře, zejména co se týkalo sportovních témat. Bylo vidět, že zkrátka tvůrci o této oblasti nevědí prakticky vůbec nic. Je to, jako když si přečtete v časopise o módě filmovou recenci :-)) 0% ()

Mallinali odpad!

všechny recenze uživatele

Po letech měním hodnocení. Po řadě reportáží, které představovaly naprosté dno novinařiny jsou tři hvězdičky neobhajitelné. Angažovaný hlas, filmová hudba, tendenční a předem jasný pohled na kauzy, jednostranně vybraní odborníci, fakta často vycucaná z prstu, ve speciálech neskutečně ubohé a zbytečné otázky a trapný pocit, který se dostavuje stejně pravidelně jako sex před svatbou atd. Za všechny připomenu díl, kdy ve Střepinách osudově vyhlašovali boj o město Kobani, na hranici Sýrie a Turecka, jako snahu o průlom Islámského státu směrem k Evropě. Vyhlašovali, že jestli bude město dobyto, dostanou se fanatici na hranici Turecka a Evropa bude další na řadě...vtip je v tom, že ti fanatici měli už nejmíň rok obsazené stovky kilometrů hranice s Tureckem a Kobani bylo pouze posledním bodem odporu prostřední části kurdského osídlení v severní Sýrii. Taky na Turky fanatici neútočí, protože ti jim pomáhají, neboť tím oslabují vlastní Kurdy, mimo jiné. Takže celá reportáž o ničem. A tak to máte furt, a dokonce vás chtěj ještě morálně poučovat... Je to prostě novinářský aušus nejhrubšího zrna. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s tím, že když to začínalo, rád jsem se na to díval. Dvojice Stanislav Brunclík a Andrea Němcová mi nikdy nějak závratně nevadili, na rozdíl od některých jejich kolegů. Rovněž kvalita reportáží byla v rámci možnosti slušná. Občas když byl celý pořad na dané téma, jsem se dozvěděl i několik celkem zajímavých faktů – takže já si stěžovat nemůžu. V mých očích jde prostě o klasický průměr – což je na NOVU velký úspěch. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama