Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

djsaly 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tejto rodinnej ak sa podarí tak 5-dňovej súťaži proti 5-tím iným rodinám v hádaní najviac položených anketových odpovedí vybraných z ľudí ulice za éry zabávača a moderátora Petra Novotného na českej TV PRIMA bolo o poznanie 1/2* lepšie ako ten istý TV formát na slovenskej STV so zabávačom a moderátorom Andrejom Bičanom. Keďže dnes nemám možnosť už sledovať tento formát s novým moderátorm Petrom Lesákom a ako čítam z iných komentárov tak som aj rád. Spomienka na dobrú pohodu po dni v práci pri sledovaní televízie pred večernými správami. Moje hodnotenie je 3 a 1/2* oproti 3* ()

SB 

všechny recenze uživatele

Znám jen verzi s Lesákem. Ze začátku bych tomu dal 2 *, ale postupem času moje alergie na tento pořad narostla, jednak kvůli přiteplenému, klišovitému projevu moderátora, ale hlavně kvůli skutečnosti, že cílem soutěže je maximální průměr s minimální invencí - čím více se trefíte do názoru masy, tím lépe. To je už samo o sobě odpuzující. ()

Reklama

Mufi315 

všechny recenze uživatele

5 proti 5 je náhodou dost zajímavá soutěž, a to hlavně proto, že je originálně vymyšlená a postavená né na znalostech, ale na prostém selském rozumu, kdy může dělník porazit univerzitního profesora. Je to hra, kdy musíte mít i trochu štěstí, ale hlavně přemýšlet jako většinové davy lidí. Samozřejmě Petr Novotný byl mnohem výkonějším i zábavnějším moderákorem, zatímco Lesák se tam dostal asi jen z nějakých protekčních důvodů, protože je to z pohledu moderátorského umu vidět. Ale dojem ze soutěže to až tak nezkazilo. Nejvíc mě vytáčí otázky pro diváky typu: "Jmenujte něco neživého, co má čtyři nohy?" "A) vůl" B) stůl" - někdy si říkam, že je to snad ironie a správně musí být ta nesmyslná odpověď. A 7 (někdy i 10) minut reklam v 55 minutovém pořadu.. S příhledem k těmto dvěma mínusům tedy za slabší ***-. (51 %) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Věčně upoceného a zmateného Novotného vystřídal na první pohled vhodnější Lesák, nicméně jeho nepřirozenost a nejistota trestuhodně bije do očí!! A finálové čtení pětice otázek by si měl doma pečlivě cvičit před zrcadlem. Tady má totiž hoooodně rezerv. Soutěž jako taková pak poodkrývá další "tupohlavost" všech těch Pepanů a Boženek, co se před zraky diváků nestydí za své "logické uvažování"!! ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Takovejch odpadu??? No nevím. Pravda je, že tato soutěž u které nejsou potřebné znalosti, spíše odhad mě moc nechytla. Ale mnohokrát jsem u ní bezcílně probendil moře času při čekání na starou, než si oholí nohy a docela mě párkrát překvapila co si lidi tipnou. Dokonale prázdná hra pro lidi bez všeobecných znalostí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama