Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

djsaly 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tejto rodinnej ak sa podarí tak 5-dňovej súťaži proti 5-tím iným rodinám v hádaní najviac položených anketových odpovedí vybraných z ľudí ulice za éry zabávača a moderátora Petra Novotného na českej TV PRIMA bolo o poznanie 1/2* lepšie ako ten istý TV formát na slovenskej STV so zabávačom a moderátorom Andrejom Bičanom. Keďže dnes nemám možnosť už sledovať tento formát s novým moderátorm Petrom Lesákom a ako čítam z iných komentárov tak som aj rád. Spomienka na dobrú pohodu po dni v práci pri sledovaní televízie pred večernými správami. Moje hodnotenie je 3 a 1/2* oproti 3* ()

Ai.ma 

všechny recenze uživatele

Hustá televizní show pro inteligentní diváky. Složité otázky podporuje výborný nápad postavit úspěšnost na pouhém tipování, takže vítězem se může stát kdokoliv!!! Třešničkou na dortu je pak neuvěřitelně dramatické a efektivní finále! Moderátor je navíc ostřílený matador a dokáže po celý čas chytrými a pohotovými, originálními bonmoty držet diváky v dobré náladě. Co víc napsat, prostě klasika a revoluce v televizních soutěžích! ()

Reklama

Mustaffa 

všechny recenze uživatele

Petr Lesák je strašný komentátor. Pořad sám o sobě není až taková stupidita, věřím, že u hodně rodin má úspěch, že se u toho "pobaví". Opravdu u tohoto pořadu asi člověk může vypnout mozek a tlemit se kravině. Jednu hvězdičku dávám za finále, která je vážně hardcore, jako odpověď Fabka na otázku jmenujte nějaký český zámek je mazec. A že podobných odpovědí je tam spousty. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Ještě když tam byl Novotný jsem si říkal, že by mohli zvolit někoho jiného aby pořa trošku nabral na zábavnosti... Alle Lesák se ukázal jako naprostý vůl a pořad se pro mě změnil v naprostý odpad jenom díky němu... Přesto jde o rychlé uvažování, schopnost empatie a tudíž vcítit se do většiny... Má to něco do sebe a soudit to jenom kuli Lesákovi by bylo nefér. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Konečne sa ukázalo, kto má zdravý sedliacky rozum a kto má nabiflené vedomosti... Len škoda, že tie výhry boli také úbohé... dal by som 5 hviezd ale z dvoch dôvodov nemôžem: 1. Nevidel som až tak veľa častí... skôr som sledoval len príležitostne 2. Myslím si, že reality šou nemajú čo hľadať vo filmovej databáze, preto im nedávam vyššie hodnotenie ako 4.. (aj keď v podstate toto je jediná, ktorá by si 5 hviezd zaslúžila. Možno svoju nástojčivosť časom zmením a prímem reality šou za právoplatného člena filmovej rodiny) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama