Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soutěž, v níž jeden vylosovaný šťastlivec může vyzkoušet své štěstí pří otevíraní kufříku s penězi. Celkový počet kufříků je 26. Každé hrací kolo se otevírá jiný počet kufříků. Maximální možná výhra je 5 milionů korun. (Pumiiix)

Recenze (90)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Na čem bývají založené soutěže? Na vědomostech. Když tu nejsou vědomosti, tak jde o co? O hru pravděpodobnosti, kdy soutěžící vybere kufřík (jeden z 26) a následně otevírá další a přijímá/odmítá nabídky neznámého "ekonoma", který si jeho kufřík chce koupit. Jediné, co je na téhle hře zábavné, když nepočítám těch 26 dívek, je v podstatě neopakovatelnost každého výběru a průběhu "směny". Stále mám raději soutěže, kde člověku nestačí být "syn štěstěny", ale mít i nějaké vědomosti nad úrovní druhé třídy základní školy (nebo kde se učilo do 26ti?:))) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Ber alebo Neber"! Na to mám v tomto prípade jasnú odpoveď. Neberem! Ďakujem, nechcem! Táto súťažná relácia ma vôbec nezaujala. Považujem ju za nudný nezmysel pre ľudí, ktorí moc rozumu nepobrali. Ten totiž v tejto show vôbec netreba. Stačí mať šťastie. A ako sa hovorí: Sprostému šťastie praje. Takže stačí len ukazovať na tie správne kufríky, ktoré držia krásne asistentky a môžte prísť k pekným peniazom. Nonsens, nuda, odpad! ()

Reklama

Lukas0801 

všechny recenze uživatele

Dosti nepřesná kopie originálu...ono jde o to, že v původní verzi jde více o show než o peníze...což naše verze postrádá...ani modelky dost často ohoz neměnily...jenom stuhu kolem pasu :-) No, první tak 10 dílů se mi soutěž líbila..dokonce jsem ji i hrál na internetu..ovšem potom to začíná hooodně zavánět nudou... ()

Bumlaa odpad!

všechny recenze uživatele

Soutěž, na kterou nemusíte znát skoro nic (mimo rozstřelovací otázku). Soutěžící jenom otvírá kufříky a divák se nudí. Vše je obaleno do fadních, zbytečných a nezajímavých řečí, bez nichž by samotná soutěž trvala asi 3 minuty. Pavel Zuna zachraňuje alespoň minimálně úrověň celého pořadu, ale díky celému konceptu soutěže musím hodnotit jako odpad. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama