Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

xxlch 

všechny recenze uživatele

Pokud se, díky paní Kubišové a trochu šišlavému panu Srstkovi,podařilo umístit k dobrým lidem kterékoliv zvíře z tohoto pořadu,pak jsou ty hvězdičky pro ně,pro oba.Forma,jakou vám chtějí navrhnout,vzít k sobě některé z těchto zvířat,je asi důležitá.Nicméně daleko důležitější je úspěch v umístění,no a to, tento pořad(pokud vím) splňuje více než měrou vrchovatou. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

My si tady pěstíme štěnátka a ty kočičí svině, zatímco děti v Africe nemají co žrát! Chtějí je? No samozřejmě!! Hamižnost našeho kulturního okruhu je do nebe volající..... S velikým obdivem k tomu pánovi, co Srstkovi před cca. patnácti lety pravil, že na psa kašle a ať klidně chcípne, zabouchl mu vrata před obličejem, zajistil je na očko z bužírky a měl pocit, že je v bezpečí, sázím čtyři. Pět bych dal, pokud by pohotový štáb zvěčnil i moment, kdy Zdenda jemným drcnutím malíčku dvířka opět pootevřel a hrábnul dovnitř. Jo, a taky za to, že ti olezlí opuštěnci dostali další šanci, bla bla bla bla, též jsem slušný člověk a milovník zvěře. S ochranou, samozřejmě. ()

Reklama

fleker 

všechny recenze uživatele

vztahy člověk-zvíře by měly bejt fifty-fity, žádný já tě budu krmit, čtyřikrát deně tě chodit vyklopit, čistit smradlavý chlupy z gauče, mejt když se vyválíš v bahně, vodit tě po veterinách a platit za tebe vočkování (no to tak, na to by sis umě, musel vydělat) a ty mě zato naoplátku necháš vklidu vyspat....jak se může člověk třetího tisíciletí dobrovolně vzdát svobody ve prospěch chlupatýho automatu na hovna...nu dobrá dobrá, taky jednu takovou zrůdu vlastním, ale my máme dohodu,,,"..já tě budu od teď po tři roky krmit, a po třech letech,,ty - nakrmíš - mě."...což je nejenom fifty-fifty ale taky, jak by horních 40 promile tohodle převýchovnýho zařízení řeklo, ňamy-ňamy ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

No ale pozor, nemá rád děti:-) Tohle je Rozárka, roční fenečka, které říkají mazlítko, protože se ráda mazlí, ráda si hraje, je veselá,někdy si ale pozor, dovede postavit hlavu, ale to nevadí, jinak je vnímavá, ráda se proběhne, ale nejradši se vrací do bytečku nejlépe do toho paneláčkovýho..Takže třeba pro důchodce pejsek k pohledání a pomuckání:-) Jako kdyby jste to neznali..Srstka dá pořadu potřebný komediální ráz, naopak paní Kubišová svým charismatem dodá zase trochu jiný rozměr a serióznější punc. S klidným svědomím za 2+ jelikož mám rád zvířátka ale i Zdendu Srstku. Děláte to báječně a ať vám to vydrží, bravo!!! ()

Pump 

všechny recenze uživatele

U tohoto typu pořadu nezáleží dle mého soudu na filmové kvalitě, ale pouze na umění prezentovat ta nebohá a opuštěná zvířata. Kdokoli ho bude uvádět, může si večer před spaním namalovat do sešitku velký modrý puntík a uléhat s hrdostí, že dělá něco pro naše čtyřnohé kamarády a potažmo pro lidi, kteří takovýto typ pořadů chtějí a mají rádi. Zhlédnutí bych rád doporučil také lidem, kteří si myslí, že jsou na tom špatně. Mohlo by jim to zvednout náladu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V únoru roku 2019 na posici jednoho z moderátorů pořadu po dvaceti čtyřech letech Zdeňka Srstku vystřídal Petr Rajchert. Srstka později uvedl: „Chybí mi to moc, ale už jsem to nedával. Vždyť já se potom týden dával zase dohromady.“ (JoranProvenzano)
  • Producent Čestmír Kopecký vzpomínal, že "když se z čtrnáctideníku Chcete mě? stal týdeník, bylo nutné doplnit Martu Kubišovou, která nestíhala, někým novým. Nemohl to být nikdo jí podobný, ale musel mít přirozenou morální autoritu. Hned na prvním natáčení, po příjezdu do útulku, jsme jako vždy vyslovili prosbu vzít psy z klece a volně je ukázat. Vedoucí útulku řekla: 'To nebude problém, jen u toho dobrmana to nepůjde, protože je moc zlý.' Zatímco jsme se domlouvali, otočím se a vidím Zdeňka Srstku, jak táhne nešťastného dobrmana, který brzdil všema čtyřma, za uši ven a říká 'pojď, neboj se, tak ty jsi prej zlej.'" (NIRO)

Reklama

Reklama