Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Nepletu-li se, tak při řízení motorového vozidla se má řidič, aspoň podle dopravní vyhlášky, plně věnovat zmíněné činnosti. Věřím, že ČT záběry se všemi přejetými chodci a sraženými cyklisty nejen vystříhala, ale taky zničila. Vozit Monice Absolonové pomeranče do vězení přes celou republiku se mi nechce. Jinak podprůměrná soutěž, ale s milými průvodci. ()

kyrtab 

všechny recenze uživatele

Tak opět, v televizi zaměstnávají jeden druh lidí, kteří vykazují činnost, i když není žádoucí. Aleš Háma to vede naprosto v pohodě a dělá z toho odpočinkový tříhvězdičkový pořad. Fungovalo to a proto zřejmě byla potřeba do toho sáhnout. Začal na střídačku provázet Matonoha a úroveň při něm spadla na horké těžké dvě hvězdy. Potom vyhrabali Absolonovou, která s jednou hvězdou na čele popojíždí s taxi po Prajze a stejně momentálně hodnotím pořad (Aleš mi promine) a děsím se, kdy narazím na zbylé dva zjevy uvedené v hlavičce... Samozřejmě, jako vše co se tu řeší, jde o hovno, je to jen faktická poznámka. Den se ještě trochu prodlouží a televize si výrazně odpočine. ()

Reklama

Soni_borec 

všechny recenze uživatele

"...jediné taxi, které vám zaplatí", teda až na Fake taxi, ale tam bych radši nelezl. Tváří se to jako normální vědomostní soutěž akorát v autě a to tomu dodává docela šmrnc. Lidé se projedou, dostávají otázky a můžou vyhrát peníze. Dřív jsem tenhle pořad často sledoval a vždycky jsem se u něj dobře bavil. Háma je super moderátor a Absolonová i Matonoha taky nejsou špatní. Ovšem je doufám jasný, že to překvapení náhodných lidí není reálný, když maj na autě nalepený název pořadu a kamery. Podepíše se smlouva, místo cesty se určí pořadem a po vyhrání peněz vám částku zdaní. Každopádně i tak je to sranda a člověk se může i něco přiučit. "Moderní šerm. Táák a ven! Já mám jenom jedny nervy." (70%) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dá se, ale rozhodně ne pravidelně a každý všední den, jak se tahle soutěž vysílá. Soutěž však stále tápe v hledání dobrého moderátora. Háma, Matonoha ani Absolonová mě nijak neuchvátili. Nejsou přímo špatní, ale dost často se tváří, že znají odpovědi na všechny otázky a to jsou tam často dost nevyzpytatelné a obtížné. Nesympatičtí moderátoři a oproti tomu šance se "vzdělat" a ještě na tom vydělat v taxíku. Jednou, maximálně dvakrát v týdnu se to podstoupit dá. 60% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zábavný soutěžní pořad s velmi sympatickými moderátory, taxikáři. Je mi jedno, že se jedná o variaci soutěží, kterých je v televizi dost, ale když se jedná o procvičování vědomostí, jsem na straně pořadu. Jediný, kdo mi do soutěže nesedl(a), byla Monika Absolonová, jejíž vědomosti a schopnost bavit jsou v porovnání s Alešem Hámou téměř nulové. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • „Já jsem si to moc užíval a dodneška na to vzpomínám s velkou láskou. Štáb byla taková moje druhá rodina, točili jsme často, dokonce jsme spolu jezdili i mimo natáčení. S Taxíkem jsme jinak procestovali celou republiku, vzpomínáme na to všichni moc rádi. Lidi, které jsme nabírali... vždycky to bylo jiné a možná i ta pestrost zajišťovala to, že mě natáčení bavilo,“ prohlásil Aleš Háma, který pořad moderoval. (Duoscop)
  • „Ohledně otázek se občas vloudila chyba. Dvakrát jsme položili otázku, na kterou jsme měli špatně napsanou odpověď. Jednou jsme navíc kvůli tomu i soutěžícího vyhodili. Pak jsme se mu dodatečně museli omluvit a samozřejmě vše napravit,“ prozradil Aleš Háma jako moderátor soutěže. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • V pořadu mohli soutěžící využít dvě nápovědy – radu kolemjdoucího nebo přítele na telefonu. Na začátku měl každý cestující tři životy, kdy při každé špatné odpovědi jeden ztrácel. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno