Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy o "vraždících filmech" mají pro mě jakési kouzlo. Tenhle není vůbec špatný, má své velmi silné stránky. Jeho největší chybou vlastně je, že se zase nějak extra moc nesnaží být dobrý. První půlka je hodně v pohodě, ve druhé to začne povážlivě slábnout. Ale ten černobílý film The Dark Beneath je dobrej, ujetej, ale dobrej (chtěl bych ho vidět celý!!!!), vrah má taky koule. Ono je to hrozně jednoduché, ale slashery vlastně jiné ani nebývají :-). Trochu jsem si zavzpomínal na Démoni :-) ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Nesmierne blbý a nesmierne zábavný slasher, ktorý prichádza s tak plytkými zvratmi a tak lacným, no ikonickým záporákom, až sa naskytá otázka, či nebol takto príšerne napísaný no pomerne dobre natočený zámerne a vzhľadom ku krátkej stopáži a mnohým odkazom na klasiky žánru (Texaský masaker, psycho) ktoré toto tvrdenie skôr potvrdzujú, sa stáva tak kryštalicky rýdzim Béčkom, až ho nejde nemať rád. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Přestože je nápad docela zajímavý, tak mě to téměř vůbec nedokázalo zaujmout. Film se snaží být něčím víc, ale pro mě je to jen bezzubá vyvražďovačka s docela fajn nápadem. To zpracování mělo být prostě daleko lepší. Atmosféra žádná, napětí žádné. A proč? Protože ji prostě režisér nedokázal vytvořit. Jednotlivé mordy působí spíš trapně, než abych se u nich bál. Pořád se jen někam běhá, haleká a vymýšlí se kraviny a necharizmatický killer jde nezajímavě po krku nezajímavým teenagerům, motorkářovi a jeho borce a nějakým cajtům, kteří jako že možná ví o co tu běží. Jak říkám, z nápadu by se dalo vytěžit víc. Nudil jsem se a když se podívám na nedávno hodnocené dvouhvězdičkové horory, tak tento se jim bohužel nepřiblížil, takže za mě je to za jedna, což v tomto případě není moc výborné. Spoiler: Jediná scéna, která mě potěšila byla ta, jak naši "hrdinové" buší na skleněné vstupní dveře a policajt venku je nevidí. To dokázalo vyvolat očekávání k něčemu lepšímu co bude následovat, ale kde nic tu nic. Ale nápad, kdy si borec pendluje z filmu do "reality" a konec se odehrává ve filmu ve filmu, je povedený. A železná spirálka byla taky celkem originální a cool. 30% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem béčkovou oddychovku a taky jsem ji dostal. Největším kladem i zároveň mínusem filmu je killer. Má svůj styl a chůzi, fešnou masku, celkem zajímavou hračičku na zabíjení a poměrně vysokej bodycount. Problém mám s tím, že killer vlastně není reálný, ale jak už tu psal v komentáři Khumbac " je zhmotněný z filmového plátna ". Pochválit se dá i partička, kterou killer postupně začal vybíjet. Sympatická je i krátká stopáž. Za mě mohlo být určitě víc gore a krve. Na jedno podívání OK, ale víckrát to už asi vidět nemusím. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Půlnoční film má pěkný začátek. CITÁT - Ó můj Bože........... Poté následují úvodní titulky. Nejen, že jsou velice povedené, ale mají i perfektní hudební doprovod, který má na triku Penka Kouneva.Po úvodním masakru se děj přenáší o pět let dopředu. V jednom malém kině se bude promítat snímek The dark beneath režiséra Teda Radforda, který má na svědomí ten úvodní masakr. CITÁT - Kultovní film nepřitahuje davy, proto se mu říká kultovní......... Sledujeme tu dvě linie příběhu. Osudy lidí ve filmu na plátně se prolínají z osudy lidí ve filmu, kteří koukají v kině na film - není to moc složité ? Ne. Film v kině je natočen černobíle a to nám dává jakousi rozlišovací stopu. Osud lidí v kině začne vstupovat do děje ve filmu na plátně. Povedené. CITÁT - Cítím strach......... Napínavý, krvavý snímek, který jsem hltal od začátku až do samého The End. Ve filmu je slyšet Vs the Earth, Stevena Marka, Cicera Yarda nebo Underbelly. Závěrečné titulky jsou zajímavě zešikmené a prolíná do nich ještě děj filmu druhého. Na konci je pak ještě něco pro zasmání. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama