Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noční promítání hororu ze 70. let se promění v peklo, kdy vrah "vychází" z filmu a ke všemu s jedinou myšlenkou: "ZABÍT VŠECHNY DIVÁKY". (LIVINGDEAD)

Recenze (94)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tu by sa hodnotenie 3 a pol hviezdičky hodilo dokonale, ale keďže to nie je možné a sympatie vyhrávajú, dávam štyri. Po technickej stránke filmu nie je možné veľa vytknúť, je tu cítiť aj nadšenie pre zábavné horrorové béčka, ale čo trošku chýba, je o stupeň hustejšia ( či inak zábavnejšia ) atmosféra, alebo napríklad aj lepší hlavný záporák. Nie je zlý ( a tu je sakra ťažké prísť s novou ikonou, takže autorom patrí veľké uznanie za snahu a parádne old school zmýšĺanie, keďže vrah správne kulhá a hlavne nosí masku ), ale jednoducho Jason to nie je. Zbraň je takisto vymyslená dobre, no za Leatherfacovu pílu alebo Cropsyho nožnice by som ju nevymenil. Samozrejme, človek sa nenudí, a výtky môžu byť čiste subjektívne ( mimochodom, aj sympatickejších hrdinov sme už v slasheroch vydeli ) a talent a snaha tu je, plus nakoniec je fanúšik horroru i rád, že má tento film v zbierke. Je to ako stará dobrá VHSka s obĺúbeným béčkom, ktorá nie je lepšia ako vaše vyšie hodnotené filmy, ale určite si ju radi pozriete znovu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký slasher, každý dialog vám trhá uši a klišé střídá ještě větší klišé,i přesto ale dokáže slušně zabavit,díky zajímavému zabijákovi a jeho originálnímu ,,vyndavači´´ vnitřností :D Arnold potřeboval před lety kouzlenej tiket,jednomu trošku vyšinutému zabijákovi pro změnu stačí kouzelný film. Škoda odbytého konce,přihodit pořádnou bytku a deset minut vysvětlování...přihodil bych třetí hvězdičku.Nejvíc zabíjel golem Stan Ellsworth a jeho hláška ,,nemůžu uvěřit že se snažim upoutat pozornost policie´´ :D 49%. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

TAKTO sa opisuje od klasikov ! :-) A pre mňa DEMONS rozhodne klasikou sú. Debutujúci režisér nám servíruje krvavú jazdu nočným kinom, v ktorej si rozhodne nebudete istý kto a či vôbec niekto prežije. Slasher svižný ako prásknutie biča po tele mladej panny. Inak je zvláštne, že sa ateisti vždy v ťažkých chvíľach utiekajú k Bohu. :-) Apropo užívateľ LIVINGDEAD nechutne spoileruje. Úbohé. (1.1.2009) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne. Přestože je nápad docela zajímavý, tak mě to téměř vůbec nedokázalo zaujmout. Film se snaží být něčím víc, ale pro mě je to jen bezzubá vyvražďovačka s docela fajn nápadem. To zpracování mělo být prostě daleko lepší. Atmosféra žádná, napětí žádné. A proč? Protože ji prostě režisér nedokázal vytvořit. Jednotlivé mordy působí spíš trapně, než abych se u nich bál. Pořád se jen někam běhá, haleká a vymýšlí se kraviny a necharizmatický killer jde nezajímavě po krku nezajímavým teenagerům, motorkářovi a jeho borce a nějakým cajtům, kteří jako že možná ví o co tu běží. Jak říkám, z nápadu by se dalo vytěžit víc. Nudil jsem se a když se podívám na nedávno hodnocené dvouhvězdičkové horory, tak tento se jim bohužel nepřiblížil, takže za mě je to za jedna, což v tomto případě není moc výborné. Spoiler: Jediná scéna, která mě potěšila byla ta, jak naši "hrdinové" buší na skleněné vstupní dveře a policajt venku je nevidí. To dokázalo vyvolat očekávání k něčemu lepšímu co bude následovat, ale kde nic tu nic. Ale nápad, kdy si borec pendluje z filmu do "reality" a konec se odehrává ve filmu ve filmu, je povedený. A železná spirálka byla taky celkem originální a cool. 30% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý slasher s dávkou originality, který se nespokojil jen s brutální složkou filmu a snaží se s hororovým divákem si pohrávat. Ocení to však jen hororový fanoušek. Na půlnoční promítání hororu kultovního režiséra Teda Redforda přijde jen hrstka diváků. Pár rozjuchaných teenagerů, motorkář se svoji přítelkyní a dvojice detektivů pátrajících po režisérovi, který před pěti lety po masakru v blázinci záhadně zmizel. Ted Radford je totiž šílenec a v jeho filmech vždy tekla krev proudem. Zanedlouho dojde na krvavý masakr při promítání jeho filmu a ten, kdo na jeho film zavítal, živý neodejde. Z prokletého kina není úniku. Primitivní pajdavý šílenec s maskou smrtky právě vystoupil ze svého starého filmu a zastavit jeho brutální řádění dokáže jen ten, kdo nedá najevo strach, kterým je maniak posedlý. Vraždící maniak má celkem charisma a ten kdo má nakoukáno horory ocení množství nápadů, kterými film disponuje. Angažování diváka do krvavé hry má svá úskalí a tady se film nechtěl spokojit pouze s obyčejnou krvavou partií, ale pokusil se o přesah na který ale přece jenom neměl. Prolínání reálného světa s filmovým totiž nefunguje až tak stoprocentně a časté přechody z filmu do sálu kina ztrácely na působivosti. Na druhé straně to jistý stereotyp v žánru slasheru obohatilo a vydat se jiným směrem, který pro tento žánr není typický, bylo rozhodně přínosné. I přes drobné nedotaženosti se jedná o zdařilý horor, který ale mohl mít známější herce a jednotlivá zabití nebyla příliš působivá. Režie Jacka Messitta nebyla extra propracovaná a bylo znát, že je debutant. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Internetové noviny Huffington Post zařadili snímek mezi deset nejlepších hororů, vydaných pouze na dvd. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno