Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

sigf07 

všechny recenze uživatele

Čas od času dám šanci teenagerské komedii a zpravidla toho pak lituji. Mardi Gras je přesně ten případ - neoriginální, samoúčelně vulgární, nudná zbytečnost, která je vlastně jen slepencem připitomělých gagů (nahý tlusťoch vtrhne na přednášku a ano, zrovna před něčím obličejem se pro něco sehne…), jehož pojivem má být výlet tří týpků na párty roku. Ve své podstatě se přitom jedná o velice puritánský film - ústřední trojka jsou vlastně hodní a citliví hoši, s nahotou (ženskou) se to moc nepřehání, dočkáme se dokonce i přednášky o úctě k tradici a srdcervoucího vyznání lásky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi elitní samce, kteří vyhledávají sex na přecpaných ulicích, takže na Mardi Gras se rozhodně nepotkáme. Jenže ze strategické gaučové pozice se mi tam dost líbilo, protože milou přítomnost Carmen Electry, nadržených dvojčat a nikoli malého množství nepříliš oděných krásek nedokáži jen tak omávnout jednou hvězdou, i když si tato lehce ujetá kravinka o moc víc nezaslouží. ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Ulítlá šílenost,téměř bez zábran.O zábavu se stará především všehoschopný Josh Gad,kterého tradičně fantasticky dabuje Bohdan Tůma.Komedie,která je jen pro ty,komu nevadí vulgární,fekální a teenager humor.Zkrátka jen pro někoho,kdo nebude na filmu hledat boty a logický děj,ale chce se jen nezávazně pobavit!Nic pro snoby a intelektuály! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem. Kozy, chlast, sex a fekální scénky a na jednom festivalu zasunout chtějí tlusťoch, makoň a inťoš. Mardi Gras je každoroční velkolepý festival v New Orleansu. Sem míří tři středoškoláci, kteří mají problém sehnat nějakou slušnou kost do postele. Zvláště když se jeden z nich zamiluje do sexy symbolu, Carmen Electry, jíž věnuje náhrdelník pravých perel. Kromě fekálních vtípků jsou zde fórky vyplývající z debility té či oné postavy, různých trapných situací a rádoby vtipných hlášek na úrovni puberťáckého humoru. Pokud vás ale tento styl a typ humoru neopustil a podobné filmy vás od dob Zmrzliny na klacku stále berou, na jeden večer s kamarády a spoustou chlastu se film docela hodí. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Teda žádnej parádní balkón tu není, ale za to můžeme obdivovat cihlovou zeď." Sice to občas jede podle již obehraného schématu, ale v rámci teen-komedií jde určitě o jednu z těch povedenějších. Naleznete tu všechno co k takovýmto filmům patří prsa, hezký holky, fekální humor (tady naštěstí v unesitelné míře), pivo, párty apod. Místama se jsem se dost dobře bavil, místama trochu nudil. Skvěle mě bavil Josh Gad. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama