Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Nogard 

všechny recenze uživatele

Slušně řemeslně udělaný sci-fi špionsko konspirační thriller, který se hodí na domácí shlédnutí, do kina na něco takového chodit osobně považuji za zbytečnost. Je škoda, že ten konec je tak pitomě přehnaný a nelogický. Každopádně je to příjemná nenáročná zábava pro ty, kteří mají tento typ filmů rádi. U mne je tam jedna hvězdička navíc za Prahu, nemůžu si pomoct :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela slušný film, ze kterého se zas tolik vytřískat nedalo a hlavní hrdina byl trošičku dement. Ale vesměs se na to dalo koukat pěkně a mělo to takovej ten klasickej dobrej konec, ze kterých mám v poslední době docela radost, protože takovejch klasickejch filmů se už tolik nevidí, na druhou stranu zas tak kvalitní nikdy nebyly, ale aspoň se na ně dobře koukalo. Ta myšlenka totiž není zlá, ale výsledek je docela okoukanej a ke konci už je to trošku dementní, ale mě to stejnak bavilo jako na začátku tak na konci, i to docela dobře uběhlo. Nic velkýho to není, ale rád jsem se na to kouknul. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako z nízkorozpočtového očního důlku právě vypadlé Oko dravce (což je sám o sobě duplikát x desítek dalších filmů) s tragickým "vypadám skoro jako Timothy Olyphant" Westem. Ovšem i přes občasnou nechtěnou směšnost a béčkovost místy hraničící až s céčkovostí to ve výsledku není zase až tak úplně blbé. A navíc to solidně odsýpá, takže to na koukatelnou oddychovku jakž takž stačí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A k čemu potřebujete pás ??" - "Je to v předpisech !!" - "Když se připoutáte, budou nás z něčeho podezřívat a zastaví nás !!" - "Vítejte v Moskvě !!" ;) Poměrně dost výživné i překvapivě vtipné scifi (bl)béčko šikovného Grega Marckse, který se s tím řádně nablblým Eldersovým scénářem serval se ctí, byť bych třeba rozhodně většinu těch kameramanských a střihačských nefunkčních kejklí oželel.. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

High-tech thriller, který chce být něčím jako MTV Bournem. Scénář silně oprásklý z Eagle Eye, honičky, přestřelky a souboje stylizované alá (výše zmiňovaný) Bourne. Takhle to ve dvou větách zní slibně, ale realita je poněkud krutější. Scénář se s dějem a dialogy moc nemaže, takže postavy vstupují do děje, jak se jim zachce a párkrát se opravdu "kreativním" nápadům scénaristického týmu nestačíte divit (např. závěrečná pointa). Z celého filmu čiší dojem, že tvůrčí tým šel na plac pouze ze synopsí příběhu a zbytek se dělal na koleně mezi záběry. Navíc Greg Marcks je pouze průměrný rutinní klipař, takže akce je nepřehledná a děvčeti vůbec nevěříte, že dostalo dva týpky z NSA a honičky vypadají jak z Odpadlíka. Obsazení je takové šedivé; Edward "kdysi talent" Burns je slušný, ale jeho hlas prostě drsňákům nesedí, Ving je neskutečně prkený, Martin a Jonathan si odvedou svůj cameostandard, ale pak je tu Shane West. Nevím, jak je ten kluk v USA populární, nebo u děvčat oblíbený, ale je zcela prost hereckého talentu i charisma. A když nedýcháte s hrdinou, stává se film zbytečným. Střihač a soundtrack se snaží napravit, co se dá, ale víc než nadprůměrné video to není. Tajný mobil, tajné sms, spousta intrik, zvratů a slabé akce ve značně prošedivělém balení made in USA... 50% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama