Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Takhle by vypadalo "Oko Dravce" kdyby se povedlo. Neni to sice dokonale, ale minimalne o tridu lepsi, nez prave bezmocne Eagle Eye. Ano, Shane West je v hlavni roli ponekud trapny, ale jeho zoufalost ani zdaleka nedosahuje na tragickeho Shiu. Stejne tak koncept, drive, zabavnost, vsechno o level vys nez v EE. Zdejsi girl byla navic znacne atraktivni a prestoze me v drtive vetsine filmu sex sceny neskutecne otravuji, tak tady byla hodne good. Echelon mel ke vsemu sve nezamenitelne charisma a byl mnohem sympatictejsi nez AI v Eagle Eye. Co me ale dostalo zdaleka nejvic byl uplny zacatek, typicky hi-tech popisek "Washington, D.C." a nasledne zabery - metro Namesti Miru. Nj, nizsi rozpocet se muze projevit i tak, ze sceny z Washingtonu si zajedou natocit do Prazskeho podzemi. 6/10 ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Tento film je pre mňa úplná strata času. Tak veľmi sa myšlienkou chce podobať na oko dravca, ale spracovaním na to vôbec nemá. Herecké výkony úbohé, nezaujímavý dej, smiešne a naivné "akcie". Nechápem ako tomuto môže niekto dať 4 či dokonca 5 hviezd. To skutočne lepší film ešte nevidel? Film nie je iba lacnou kópiou, ale ešte aj zle vyzerá. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se dostane Maxi Petersonovi (Shane West) do ruky prototyp nového telefonu (mimochodem moc hezký telefonek), na který mu přichází velezajímavé zprávy (např. varování před pádem letadla nebo pobídka k výhodnému nákupu akcií) tak netuší, že se brzy stane (za pomoci agenta FBI Granta (Ving Rhames) a bývalého agenta Reeda (Edward Burnsem)) tím jediným, který může zabránit nově vyvinutému softwarového programu před napadením všech počítačů... Ač recenze nikterak Echelonovu konspiraci nešetří, mně se to moc líbilo. Samozřejmě, je nutné přivřít (všechny) oči před spoustou nelogičností, které film obsahuje (ale které sci-fi ne?). Na druhé straně, kdyby některý program dokázal analyzovat textové a mailové zprávy v reálném čase, tak se něčeho podobného můžeme kliďánko dočkat .. ale zpět k filmu. Shane West jako "já nic já muzikant" film moc nevytrhne, ale to s přehledem nahrazují Edward Burns s Vingem Rhamesem + oko mužského diváka určitě potěší Tamara Feldman, jako česká (??) agentka FBI. Trošku zklamalo závěrečné rozuzlení, ale ... kdo je dokonalý, že? ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Slušné herecké obsazení, slušný i když občas ne úplně logický scénář, akce na které se dalo koukat a pár vychytaných vražd mě nezkazilo ani to že už jsem podobné scény viděl v X špiónských filmech a zápletka je jak před kopírák s Terminátorem. Film jako celek funguje a já se u něj skvěle bavil. 4 hvězdy i proto že někteří zde odkazují na Oko dravce i přes to že i samotný ten film byl jen bohapustou vykrádačkou a tak mě to tu připadá fér vyvážit. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Prototyp filmu, u kterého platí, čím více vidíte, tím více vám jde proti srsti. Vynikající trailer, velmi slibný začátek a obrovské zklamání v druhé polovině, přitom potenciál tam byl. Bohužel, Praha je hezká, ale sama to neutáhne. Už dlouho se mi nestalo, že bych odhalil pointu tak brzy. Pomalu se mi zdá, že scénáristi pořád stávkují.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno