Reklama

Reklama

Byla jednou jedna planeta

(seriál)
  • Francie Il était une fois... notre Terre (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Další nová série francouzského animovaného projektu "Byl jednou jeden..." je tentokrát věnována problémům ekologie a trvale udržitelného života. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Lennie 

všechny recenze uživatele

Škoda krásného francouzského seriálu. Těšila jsem se na pokračování, které mě ovšem hluboce zklamalo, a to jak svou grafikou, tak látající planetkou, krerá mi do příběhu vůbec nezapadá. Vtloukat dětem odmalička, co všechno je na světě špatně, mi nepřijde jako geniální nápad. A taky mě mrzí, že jediná postavička, které zůstaly původní rysy je Maestro. ()

Santek odpad!

všechny recenze uživatele

No tak první díl je těžce nestravitelný ekofašistický blábol. Problémy jsou, ale takhle to podat. To jsem nezažil. Je to plné ekologických klišé, které jsou jako z úst ekofanatiků, kteří jen umí kritizovat, ale kloudné řešení nevymyslí. Tohle je vymívárna pro dětské mozky a omezuje jejich vlastní pohled a možné nové řešení věcí budoucích. Cpát dětem do hlavy ekofašistické klíše, to fakt neberu. ()

Reklama

whack 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektoré diely som vnímal ako nepríjemne antropocentrické, ale niektoré (napr E09, E23) majú potenciál. Problém tohto seriálu je ale najmä v tom, že je strašne spomalený a deti kvôli tomu znudí. Keby sa prázdne miesta a úplne zbytočné segmenty vystrihli, bol by každý diel minimálne o polovicu kratší, ale mal by energiu a akčnosť. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Mnoho zaujímavých a poučných vecí o našej planéte. Síce často-krát je problematika zobrazovaná dosť čudnou formou, no aspoň sa človek zasmeje. Netreba zabúdať, že tento seriál je určený pre tých najmenších a im môže dať veľmi veľa užitočných informácií, čim sa úplne splní poslanie tohto animovaného dokumentu. ()

BadBoy13 odpad!

všechny recenze uživatele

Todle už je snad ekologickej fanatismus. Jelikož je to určeno pro děti, tak dávám odpad, protože je to manipulace fakty a bohužel děti to nemusí vůbec tušit. EDIT: V dalším díle jsem se dozvěděl, že sbírat papír v Indii je ponižující, ale sbírat plasty je super.... To je taková fraška... Hlavně na to nenechte koukat děti!!!!!!!! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama