Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kryptológovi Dr. Peñaovi (Giancarlo Esposito) sa podarilo na jednom s karibských ostrovov chytiť legendárneho tvora Chupacabru, ktorého chce loďou previesť na vedecké skúmanie do USA. Zvedavosť členov posádky luxusnej výletnej lode však spôsobila, že sa po krvi bažiacemu tvorovi podarilo ujsť zo zajatia. Terorizovanie lode záhadným netvorom, v ktorého existenciu nikto neveril, dáva všetkým pocítiť, že skutočnosť je omnoho iná než si mysleli… (curunir)

(více)

Recenze (18)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu se jistě bát nebudete. Ale pokud se chcete trochu pobavit, tak se na něj určitě podívejte. Alespoň uvidíte, co všechno se dá natočil. Filmový tvor nemá s legendou kromě svého názvu nic společného. Herecké výkony jsou podprůměrné a převažuje tady spíš nuda nad akcí. Nejhorší ze všeho je loď zabraná svrchu. Připadal jsem si jako při hraní nějakého lodního simulátoru. toky monstra byly rozmazané a pořádně jsem si ho nestačil ani pořádně prohlédnout. No a ono to zas tolik nevadilo, protože když už k tomu konečně došlo, byl jsem pořádně zklamaný. Uviděl jsem velice slabý kostým, který mě v žádném případě nemohl vystrašit. Gumová hlava se občas pěkně zakymácela a já si v duchu říkal, že mu spadne brzo z hlavy. Po hudební stránce se taky moc nepředvedli. Zaznělo zde několik melodií, které většinou doprovázely trhané scény, kdy pronásledovatelé naháněli monstrum, ale moc se mi nelíbili. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec se to WTF které se táhlo celým filmem ke konci vysvětlilo. On totiž pancéřový Čupakábr vydrží snad i zásah atomovkou, ale hned na začátku ho v pohodě píchne jehla. Ale i tak to není jediná pičákovina, která se filmem táhne, chtěl jsem je tu vypsat, jenže ten film byl o tak velkém hovně, že mi všechny myšlenky vymazal. Klasická video sračka jakých jsou tisíce, ale narozdíl třeba od nechtěných komedií od Asylumu tohle moc vtipné není. ()

Reklama

krvavamera 

všechny recenze uživatele

1 koza, 1 pes, 21 lidí + 1, co si umře sám. co víc dodat. pokud vás baví počítat filmová klišé, budete o krok (vlastně o dva) napřed před filmaři, které nenapadlo že vás to napadne. pokud zbožňujete chupacabras nebo jste v životě neviděli žádný horor, nejspíš se budete bavit. v opačném případě budete počítat klišé a zjistíte, že občas i některé z nich i padne na oltář happyendu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to není špatné! Stá podoba příběhu s vetřelcem, kdy posádka lodi je vystavena nezničitelné bestii, co postupně likviduje každého, kdo se jí postaví do cesty. Bohužel až příliš je vidět televizní rozpočet. Digitální parník je hnus, ovšem digitální racek, který se jako šmouha mihne nad molem, mě opravdu dostal.Vcelku uchazející jsou gore efekty, kde se vědry krve nešetří. Pro jistotu vždy ještě několik věder letí tu na stěnu, tu na podlahu, tam na kameru. Sama bestie moc strachu nenažene, alespoň však není - kromě lezení po stropě či odpadní šachtou - digitální. Nejvíc mne pobavila smrt staré dámy, která byla hlavním chodem v kuchyni. Jako předkrm si hladový Chupacabra dal jejího psíka..cha, cha! ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Veľmi biedny horror.Netvor bol veľmi zlý vytvor,pripomínal mi nejakú gumenú atrapu.Guľka z pušky mu nedokáže ublížiť,ale injekčná striekačka mu prenikne cez kožu.To je vskutku veľmi podivné.Nezmyselný film,nie je to ani zábava,ako pri niektorých takýchto filmoch,je to skôr na zaplakanie.Ktovie prečo nakrúcajú takéto somariny.A zdá sa,že takýchto hlúposti je čím ďalej tým viac.Gebuzina. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama