foto

Chelan Simmons

  • nar. 29.10.1982 (34 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dark Star Hollow
2016 Assassin's Fury
Operation Christmas (TV film)
2015 Her Infidelity
2014 A Christmas Tail (TV film)
See No Evil 2
Wedding Planner Mystery (TV film)
2013 Vánoční lov (TV film)
2012 Svatba o Vánocích (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
Svůdná lež (TV film)
Tucker & Dale vs. Zlo
2009 Dívčí války (TV film)
Ice Twisters (TV film)
Útok žraloka (TV film)
2008 Obr lidožrout (TV film)
Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story (TV film)
Vánoční chaloupka
2007 Klikař Charlie
Závan smrti
2006 Dead Teenager Movie
Dr. Dolittle 3
John Tucker musí zemřít
Nezvratný osud 3
Zavaleni (TV film)
2005 Dlouhý víkend
Chupacabra Terror
2004 Ostrov příšer (TV film)
Znamení hada
2002 Carrie (TV film)
Videovoyeur (TV film)
2001 Sports Pages, The (TV film)
2000 Krysouni (TV film)
1991 Bingo
1990 Deep Sleep
To (TV film)

TV seriály

2013 Hannibal (TV seriál)
Amuse-Bouche (S01E02)
Mistresses (TV seriál)
Package Deal (TV seriál)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 2/2 (S08E12)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
Zoufalá chuť na humra (S08E09)
2010 Mr Young (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Věž (S02E15)
Chirurgové (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloody Mary (S01E05)
Zixx: Level Two (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Pink Flamingos (E04)
Wax Lion (E01)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
2gether: The Series (TV seriál)
1993 Bots Master, The (TV seriál)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Scene of the Crime (TV seriál)

Dokumentární

2006 Kill Shot: The Making of 'Final Destination 3'
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace