Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletý Eric (Jason Sudeikis) neustále pořádá s blízkým okruhem přátel ze střední školy párty v otcově letním sídle v Hamptons. Když otec oznámí, že chce dům prodat, Eric se rozhodne, že je na čase uspořádat poslední nezapomenutelnou párty, a to přímo dobré staromódní orgie. Ovšem při prodeji domu se Eric pozná s realitní agentku Kelly (Leslie Bibb) a začne s ní randit. Má však velké dilema, zda ji na malé orgie s přáteli pozvat či nepozvat. (dzelen)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (35)

vieriX 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděl obsazení bylo mi jasné, že do toho půjdu je tam spousta herců, které mám rád taky jsem byl zvědavý jaké to bude. A musím říct, že to celkově dopadla velice dobře trapností tu není moc a, když už je tak je dělaná tak, že nikoho neurazí. Fekální humor tu taky není což je jen dobře. Smál jsem se dost a to je oč tu běží ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná komedie! Všechno bez chyby, vynikající herci, pro chlapi dokonce i přitažlivé ženy, pro ženské už ne příliš přitažliví muži, ale nevadí. Já jsem se bavila po celou dobu. Párty na rozloučenou s tématem sexuální orgie? Už jenom to je bláznivý nápad. Navíc jde i o vztahy a ne jen o sex. O vtip není nouze a atmosféra je skvělá! Už jsem si dlouho neužila komedii takhle, opravdu nebylo tady nic přebytečného nebo nudného, nebo příliš klasického, vše naprosto vyvážené! Pro mě vynikající! ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Ordži, ordži, ordži... klasická, zbytečná, trapná americká komédie, kterých se každý rok urodí hafo. Pár známých seriálových ksichtú by si to rádo rozdalo přímo před kamerama a jelikož nechcou přejít přes cestu do Silikon Valey natočí si svůj "pornofilm", ehm. Ordži 2/10, ach jo, opět jednou 95 min doslova v pi*i. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Žádný komediální orgie se nekonaly. Jde o nenápaditou, nizkorozpočtovou komedii ve stylu Prciček (až na to, že hlavní hrdinové už dávno nejsou žádný teenageři). Na to, jakej to mělo námět tu nebyly vidět skoro žádný polonahý ženský, takže za to taky menší mínus. Když se k tomu přidaj ještě nesympatický herci, komediální podprůměr za dvě slabší hvězdy je na světě. ()

Falstad 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít jako úchyl, ale já mám podobné filmy rád, tim myslím filmy, které se zabývají sexem a všem kolem něj. Když k tomu pak ještě přidáte neokoukané herecké obsazení a žánr komedie je to ideální kombinace pro mě. A Good Old Fashioned Orgy je relaxační záležitost pro dlouhé večery, u které se zasmějete a zaroveň vás lehce rozpálí. Nejvíce jsem na filmu ocenil to, že titulek nelhal a že i přez nejrůznější výmluvy a rozpaky si to nakonec všichni rozdali. Za sebe dávám čtyři hvězdičky protože mi tenhle film opravdu sedl a doufám, že se v následujících letech urodí další takový, stejně dobrý, ne-li lepší. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama