foto

Dee Dee Rescher

  • nar. 28.8.1953 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klaus
2017 Kapitán Bombarďák ve filmu
2016 Ditch Party
2013 Geek USA
2011 A Good Old Fashioned Orgy
2007 Hellboy Animated: Blood and Iron (TV film)
2002 Elise: Mere Mortal (TV film)
2001 Matčino svědectví (TV film)
1999 Kalifornský mýtus
Ztracený a nalezený
1997 Looking for Lola
1996 Edith Ann's Christmas: Just Say Noel (TV film)
Hrob
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
1993 Věž (TV film)
1992 Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
1990 Půlnoční jízda
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
S ženami pod kůží
Spojení
1988 Divided We Stand (TV film)
1987 Letní škola
Noční akademie
Roses Are for the Rich (TV film)
Zatykač: Mrtvý nebo živý
1986 Volný den Ferrise Buellera
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
Heart of a Champion: The Ray Mancini Story (TV film)
Pro jedno kousnutí
1984 Airwolf (TV film)
1982 Games Mother Never Taught You (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
Scarlett O'Hara War, The (TV film)
1973 Could This Be Love?

TV seriály

2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Kids Aren't All Right (S02E04)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
2014 Manhattan Love Story (TV seriál)
To já ne (TV seriál)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a nepovedená oslava (S02E81)
2013 Back in the Game (TV seriál)
2011 The Exes (TV seriál)
S tebou je mi líp (TV seriál)
Better with a Leather Jacket (E14)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2005 Buzz on Maggie, The (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Relaxes in Palm Springs (S01E08)
Related (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Srdce temnoty (S10E13)
2004 W.I.T.C.H. (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Time Squad (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Swim Neighbors (S03E22)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Grosse Pointe (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Soft Touch (S02E22)
1999 I Am Weasel (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Time Share (S01E22)
Dog Days (S01E14)
Správná pětka (TV seriál)
Bye, Bye, Love (S06E03)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Maggie's Wedding (S06E19)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
The Reunion Show (S05E18)
1997 Cow and Chicken (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Chůva k pohledání (TV seriál)
Samson, He Denied Her (S04E17)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Casper (TV seriál)
Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Nový spolubydlící (S02E17)
Chůva k pohledání (TV seriál)
That's Midlife (S03E23)
1995 Cybill (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Chůva k pohledání (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Superman (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
One for the Road (S02E14)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Just the Ten of Us (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
I Am Not Now, nor Have I Ever Been... a Spy (S01E14)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky