Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

darkreider 

všechny recenze uživatele

Vidieť seriál je dosť podstatné na poriadne podchytenie dejového pozadia, inak Vás bude stále žrať otázka "Prečo?". Manga anime, litre krvi, odseknuté biotech končatiny a hudobný feel-the-beat soundtrack. Well, nie som fanúšik žánru, takže mi to moc nedalo. K záveru sa dej zvrtol na veľké precitnutie všetkých postáv a to ma sklamalo. Taký klišoidný koniec som od tohoto undergroundového počinu nečakal. Inak bola Sio nakreslená veľmi elegantne :) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne..Já se fakt snažím ale prostě hip hop není můj šálek kávy-takže-i když je tenhle afro samurai vysokou školou dynamické animace a má příběh mnohem lépe postavený než jeho"seriálový"předchůdce-pořád je tam dost věcí co mě prostě nesedí a ve své hiphopové prvoplánovosti dost serou.............I tak ale-hlavně za poslední třetinu(to je fakt hezká šermovací jízda)-musím dát za 5(sice slabších ale 5) :) ()

Reklama

Yeah(c) 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem asi moc nepochopil, samurai s katanou a jointem, hárem jak ze 70tých let, bojující s cyborgy, v budocnosti evidentně ujíždějící na rapové hudbě, za neustálého doprovdu velmi bojácného kamaráda dokola pronáčejícího hlášky ve stylu black gangsta lvl 8. No na mě to dojem neudělalo. Avšak Samurai plyšovej medvídek byl fakt hustej... ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování seriálu, který se snad ani nedá objektivně hodnotit. Katana vs. raketomet? Kyborgové s hlavou plyšových medvídků? Když se objeví samuraj, jde účes, dlouho nic, pak joint, dlouho nic a pak…zkrátka…vše zůstává při starém, jen přibylo emocí a ubylo soubojů. Pro někoho krok dopředu, pro někoho krok dozadu. Pro mě krok stranou a dalším dílům se rozhodně nebráním. ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní podívaná, která navazuje na události z prvního dílu avšak jeho kvalit nedosahuje. Dle mého názoru například konec postrádá gradaci která byla v původním Afrovi - na místo souboje s finálním bossem tu máme pouze zpomalený záběr a zbělení obrazu. Navíc mi některé postavy přišli násilně vecpané, například Jinnova sestra, o které v prvním díle není ani zmínka (smrdí to nastavovanou kaší). Na druhou stranu mi tu Ninja Ninja nepřišel už tak otravný a občas byl i zábavný :). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama