Reklama

Reklama

Kouzelnická rodina Russoovic bydlí v New Yorku, vlastní restauraci a žije navenek obyčejný a spořádaný život. Skrývá ovšem jedno velké tajemství – je to rodina kouzelníků. Otec, sám bývalý kouzelník, učí své děti čarodějnickému řemeslu. Alex, Justin a Max jsou ale v pubertě a tak není divu, že se jim občas nějaká ta kouzla úplně nepovedou. Jako třeba Alexe, která ve vzteku pošle během dovolené zlé kouzlo na celou svou rodinu. Zatímco se Max snaží udržet své rodiče pohromadě, Alex s Justinem musí najít bájný Kámen snů, který jediný může toto kouzlo překazit. Hlavní tváří příběhů z Waverly Place je vycházející americká hvězda Selena Gomez. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

yousee 

všechny recenze uživatele

Selena Gomez v hlavní roli, kouzla a Selena, co víc si přát. Průměrný film, honba za pokladem/zázrakem je podle mě docela ohraná. Pokud se nejedná například o Piráty z Karibiku. Hlavní je to, že všechno dobře dopadne. Ve chvíli kdy Alex a její bratr bojovali o sílu, jsem byl docela napjatý, když Alex sílu získala, mi bylo poněkud líto jejího bratra, ale tak už to chodí. Potom co Alex vrátila čas, se mi ulevilo. Moje hodnocení 3 hvězdičky. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Kouzlo, což tašku chránit mělo, zruš se a propusť babí tělo............... CITÁT - Proč bys popužívala něco, co se jmenuje "Zakázaná kouzla?"................ Na mě je to strašně dětský, prostě Disney. Je to určitě zábavné, ale pro mladší generaci. Dlouhé, mnohdy nudné dialogy, hudba, která mě moc neoslovila a příběh průměrně natočený. Bojím se druhého příběhu. CITÁT - Takže teď nemáme rodiče?............. Jsem rozporuplný, je to prostě dětský příběh a děti se baví. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Od Disney filmu o Kouzelníkách jsem opravdu nic nečekala, obzvlášť, když jsem neviděla seriál, takže jsem ani nevěděla do čeho jdu, ale docela mě to překvapilo. Efekty nebyly tak hrozné jak jsem si myslela, že budou a mě se to vlastně docela líbilo. Ta cesta za Kamenem snů mě docela bavila, i když ten kámen bych rozhodně čekala, že bude větší. No, dám 3* a začnu uvažovat i tom, že bych mohla zkusit ten seriál. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Odkedy sa stala Selena Gomez najobľúbenejšou speváčkou mojich dcér, tak musím s nimi občas povinne pozrieť aj nejaký jej film. Tento raz prišlo na celovečernú verziu kúzelníkov... Najväčšie pozitívum vidím, že tu autori vypli ten otravný smiech v pozadí, no ale ostatné... čo ja viem... Toto je asi vážne len pre úzkoprofilovú vekovú hranicu divákov. Niektoré scénky však boli celkom zábavné, len si treba zvyknúť. Kvôli dievčatám a tomu, že sa im to páčilo pridávam jednu hviezdu. 50/100 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení. Běžný kritik může říct, že to bylo stupidní, ale já říkám: "bylo to stupidně krásný" :-))) Opravdu fajnová podívaná s příjemným (někdy spíše ironickým) humorem. A vůbec, kritiku nechám na ostatních. Já vám můžu jen povědět, že do tohoto filmu jsem šel s minimálním očekáváním a dostalo se mi velkého potěšení. 75% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Portoriku a Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama