Reklama

Reklama

O smyslu života

  • USA The Answer Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

Arlen Faber (Jeff Daniels), kdysi slavný autor oblíbené spiritualistické knihy "Já a Bůh", se střetává se svobodnou matkou Elizabeth (Lauren Graham) a ze závistlosti vyléčeným mladíkem Krisem (Lou Taylor Pucci), kteří hledají smysl života. A Arlen je jimi i dvacet let od vydání své hojně překládané knihy stále považován za toho, kdo zná odpovědi na jejich otázky. Přestože on sám nemá ani tušení... (Jenda)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (91)

PaRi 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat ke zdejším hodnotitelům, kterým se film velmi líbil. Nás, staré harcovníky po filmových vodách, jen tak něco nedostane. A pokud film udrží moji pozornost po celou dobu, a já si na něj vzpomenu ještě druhý den, pak sedám k těmto stránkám a píši. Jistě, milovníky akčňáků tohle zaujmout nemůže. Musíte mít už nějaký kus života za sebou, aby vás zaujal film o smyslu života. Mne zaujal natolik, že píši hned po shlédnutí. ()

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Helejte se, Daniels je dobrej morous s vtipnýma průpovídkama a leckdy správným pohledem na svět a i od té pizdy se nenechal seřvat pro nic za nic jak to bývá k vidění ve většině těchhke filmů, ale je to právě ta pizda v podávní Lauren Graham, která moje hodnocení výrazně snižuje. Ta je emancipovaná, že bych jí poslal zfleku do prdele. Jako vůbec jsem nechápal o co jí šlo, tej babě. ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Nafouknutá bublina, která splaskla v momentě, kdy jsem si uvědomil, že Jeff Daniels a Lauren Graham mi k sobě prostě nejdou, a že se snímkem je to jako s new age - samý blábol a prázdnota ...Arlen je navíc někdo, kdo si nezaslouží pomilovat, ale spíše pár facek a terapii...Škoda, protože herecké obsazení včetně vedleších rolí bylo mé oblíbené... ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že ve mě knihy typu Jak změnit svůj život nebo Jak dosáhnout úspěchu, budily vždy nedůvěru a lehké pohrdání, takže jsem moc nechápala ten až nekritický obdiv Arlenových čtenářů, kteří každou jeho " moudrost " co vypustil z úst lapali nábožně jak nějaké evangelium. Film jako takový mi svým dějem dost připomíná Lepší už to nebude s Nicholsonem a Helen Hunt, ale kvalit slavné komedie ani zdaleka nedosahuje. To ovšem naznamená, že by byl nějak výrazně špatný a pokud máte náladu na klidnou romantiku, nudit se nejspíš nebudete. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Pokud by Arlen Faber skutečně znal odpověď na všechny otázky, tak bych se ho zeptal na to, proč jsem vlastně na tenhle film koukal. Sám v něm totiž doteďka hledám nějaký větší smysl a vůbec přemýšlím, o čem vlastně byl. Víceméně to byla hodina a půl nudy proložená sem tam nějakou tou zajímavou nebo vtipnou replikou. To je však i na ohodnocení průměrnými třemi hvězdami málo. Jeff Daniels a Lauren Graham hráli sympaticky a drželi snímek trochu nad vodou. Především za jejich výkon nakonec dávám dvě slabší hvězdy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama