Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

akisha 

všechny recenze uživatele

Jakože tyhle survival věci moc nemusím, tak tohle se mi dost líbilo. Hlavně zásluhou neznámých, sympatických herců, fajn hlavní hrdinky a velmi povedenému pocitu naprosté beznaděje v né zas tak nereálné situaci. Po několika lahůdkových scénkách jsem si uvědomila, že nejvíc odporné mi vždycky přišly omrzliny. Dobrý film na jedno použití. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Lyžování už nebude nikdy jako dříve. Pokus o zimní verzi Otevřeného moře, kde namísto žraloků útočí vlci a všudypřítomný mráz. Abych řekl pravdu, docela to funguje, tedy když si odmyslím to minimum přehmatů. Obsazení bylo vybráno skvěle, tvůrci dokonce našli dvojníka Dominica Monaghana. Neokoukané tváře pomůžou s uvěřitelností celého příběhu a i prvotní premisa - proč se naši hrdinové ocitli v dané situaci - která je přinejmenším přitažená za vlasy, je nakonec celkem logicky odůvodněna a s příběhem a všemi jeho podmnožinami jsem problém neměl. Atmosféra je opravdu mrazivá a nemálo jí dopomáhá i hudba, která v sobě mixuje Michaela Giacchiniho s Philipem Glassem. PS: Z vlků strach nemám, zase tolik jich tu nežije. Ale přimrznutá končetina může být asi pěkné svinstvo. Tři a půl. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje spoilery. Slušne začínajúci dramatický thriller s jemným závanom hororovej atmosféry približne v polovici stopáže začne padať na hubu kvôli nedostatku kreatívnych nápadov. Scenár bohužiaľ po určitom čase zlyháva a miesto postupne budovaného napätia a strachu na nás tvorcovia vybafnú so strašiakom v podobe geniálne zmýšľajúcich vlkov, ktorí sa však správajú proti svojej zvieracej prirodzenosti (určite by nechodili do blízkosti lyžovacieho strediska, kde sa z bežných okolností nachádza niekoľko tisícok ľudí...rozhodne by nečakali kým im z neba padne korisť a podobne) a sú len nástrojom režiséra k odstráneniu postáv. Škoda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Můj komentář může obsahovat spoiler. Takže jak bych se vyjádřil. Film se mi dost líbil ale to co jsem dostal na konci z toho se mi chtělo blinkat. Přijde mi jako kdyby si bůh říkal " No já počkám až ti dva kreténi zhebnou abych zachránil tu pizdu". Fakt konec mě tak strašně nasral že bych plakal. Kdyby tu ženskou hrál někdo jinej nebo by ta její postava nebyla tak otravná možná bych si film užil víc. Takhle mě každá její replika štvala. Ale ne na konci se prostě musí ukázat že je nejsilnější. Každopádně ke zbytku nemám moc výčitek. Adrenalinový thriller kterej mě nenechal vydechnout. Herci kromě tý ženský hrály dobře a nevadily mi. A Kane Hodder jako bonus potěšil. Film nenudil neustále se něco dělo a celé to uběhlo jako voda. Atmosféra byla parádní a vlci sympatičtí. Výborný film kterej nenechá vydechnout. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Bolo to veľmi dobré, čiže na plný počet 5 hviezd mi to s prižmúreným okom postačuje, ale aj tak to nebolo úplne dokonalé, ako som čakal. Námet skvelý, atmosféru to malo tiež, bolo to napínavé, skvelé nočné zábery, pekné prostredie a pekní vlci. Jediným problémom je, že všetko, čo sa odohralo v nejakých 85 minútach filmu, by som dokázal bez problémov povedať v 5 vetách. Preto sa mi to zdalo miestami dosť rozťahané. Navyše som sa nedočkal žiadneho prekvapenia v závere, skončilo to presne tak, ako som čakal. Možno by to bolo ešte lepšie a oveľa akčnejšie, keby na tých lanovkách uviazlo viac ľudí ako len traja. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)
  • Sedačka visela během natáčení 15 metrů vysoko a herci na ni strávili většinu natáčení. (SHI-SHA)
  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama