foto

Emma Bell

  • nar. 17.12.1986 (30 let)
    Woodstown, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato mladá americká herečka se narodila v New Yersey, 17. prosince 1986. Celým jménem se jmenuje Emma Jean Bell. Navštěvovala vysokou školu Hunterdon Central ve Flemingtonu, v New Yersey. V roce 2002 byla oceněna za výkon v Bye Bye Birdie. Byla zde členkou sboru. Časopis Young Hollywood Nylon Magazine ji zařadil do společnosti 55 tváří, které by měly v budoucnosti prorazit.

Epizodní roličky si zahrála v seriálech ZÁKON A POŘÁDEK, PRÁVO A POŘÁDEK, TŘETÍ HLÍDKA nebo POSEL ZTRACENÝCH DUŠÍ. Poté přišla první filmová role ve filmu HOLKY FOTBAL NEHRAJOU. Dalším filmem kde byla k vidění je ZAMILOVANÁ SMRT.

Poslední seriálová role byla Tango v populárním DOLLHOUSE a poslední filmová role byla v novém hororu FROZEN. Zatím její největší přiležitost, teď musíme počkat, jestli dokáže naplnit předpoklad Young Hollywood Nylon Magazine.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 A Quiet Passion
Different Flowers
2015 See You in Valhalla
2014 Bipolar
2013 Life Inside Out
2012 Midnight Sun (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 Frozen
2008 Zamilovaná smrt
2007 Favor, The
Holky fotbal nehrajou
New York City Serenade

TV seriály

2016 Relationship Status (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 10 (S06E10)
2012 Arrow (TV seriál)
Cti otce svého (S01E02)
Dallas (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál) - vyp.
Štvanice (S03E06) - vyp.
2011 Kriminálka Miami (TV seriál) - herec, a.z.
Miamský řezník (S10E08) - a.z.
Kdo se směje naposled (S10E04)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
další epizody (6)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
Free to Be You and Me (S05E03)
2006 The Bedford Diaries (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace