Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

ivishka 

všechny recenze uživatele

No nebylo to špatné to vůbec..ale jak se může celý film s takovým nábojem lopotit s tím vztahem - dcera a otec? Sny jsem si představovala více propracované, ale nestalo se - bohužel. Líbila se mi ovšem ta alternativní realita v podobě těch neviditelných bytostí co bojují za duše "nevinných" pozemšťanů. Moc mě bavila herečka Jessica Duffy, která je nejen nadaná, ale také hezká na pohled, bohužel ale nehraje v moc filmech. Zajímavě udělané akční scény, ale působilo to dohromady celkem zmateně a ještě jakoby nedokončeně. Nejvíce se mi asi líbilo jak hledač počítal do 4 a celý svět kolem něj šel najednou podle stejného rytmu... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Prostě wow až mi vytryskly slzy. Řekl bych, že Ink je poměrně neznámá a nenápadná pecka s úchvatným soundtrackem a naprosto odlišně pojatý film, než jsem měl do té doby možnost vidět. Krásné v jednoduchosti a zároveň komplexnosti, která by vás po shlédnutí měla donutit k zamyšlení. To je pro mě film INK. Doporučuji každému, kdo to s filmem myslí alespoň trošku vážně...80% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri pohľade na rôznu škálu hodnotení sa vôbec nečudujem. Neznámy Jamin Winans nám predkladá mysteriózny príbeh s nesúrodým scenárom, ktorý sa dosť dlho rozhoduje, čím chce vlastne byť. Neskôr sa to vykryštalizuje a treba povedať, že tým najlepším smerom. Ink prekvapil veľmi silným emocionálnym, až katarzným záverom, ktorý je lepšie vopred nevedieť a nechať sa príjemne prekvapiť. Bohužiaľ je na spracovaní patrné, že nebolo dostatok financií a že Winans ešte nemá písanie a réžiu dostatočne v krvi a svoj výtvarný štýl zatiaľ iba cibrí. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Působivá vizuální stylizace, která je sice na první pohled dělaná s nízkým rozpočtem, ale zase na druhou stranu s láskou a nadšením. A to se v dnešní době cení (aspoň já to ocením více než Bayovy výbuchy za 300 miliónů). Zpočátku je příběh dost zmatený a těžko uchopitelný, zdá se býti poměrně netradiční. Postupem času se ale děj divákovi ozřejmí a vy zjistíte, že sleduje příběh z těch nejobyčejnějších, jen zahalený do zajímavého fantasy hávu (sci-fi bych zde nepoužil, věděcký základ zde nenajdete). Pěkné 3*. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Všichni jsme součást písně, jen já slyším hudbu.“ Propadla jsem kouzlu Inkink je vášeň… ink je dokonalost. Jamin Winans vytvořil barvitě hravé nekonečno úžasnou strhující formou. Hudba je dynamická smršť podbarvena konejšivým pohlazením, jejíž výrazné tóny mě zanesou až na vrchol omámení – nefalšovaný pocit Ink. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)

Reklama

Reklama