Reklama

Reklama

Recenze (5)

emma53 

všechny recenze uživatele

To bylo podobně ztřeštěné jako film Pod vlivem lásky, ale celé se to motalo kolem bezvadný muziky o kterou mně šlo nejvíc a pochopitelně i kolem hezkých děvčat. Možná té muziky mohlo být klidně víc, protože scénář jsem vnímala spíš jako vedlejší produkt. Zaregistrovala jsem i pár (ne)vtipných situací jako například : "Když budeš na dně, peníze jsou tady". Kdo viděl, tak ví. A konec mě zaskočil, to jsem opravdu nečekala. Jinak kluci kmitali jak na olympiádě, mělo to spád, říz a asi to není pro každého, co víc dodat....... ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, hudba byla skvělá. Díky ní film uháněl a uháněl. Líbí se mi, že jak je to všechno propojené. Režisér Džinnai Takanori (měl ve filmu cameo – kupoval si na konci mobil) byl v letech 1978-1982 členem (zpěvákem, tady máme Džina) skupiny The Rocker. A co víc, roku 2003 zemřel kytarista Tani Nobuo. Nemluvě o tom, že film měl skvělé obsazení. Skvěle zahrané, podané, osudové, boží hudba. Bohužel uprostřed filmu to najednou tak nějak zpomalilo a já absolutně nevím proč. Navíc ten konec… téměř stylově rockový. Hodně dobrý film. Silné 4*. Málem jsem dala 5*, ale je možné, že po druhém zhlédnutí je nakonec napařím. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Čekala jsem něco trochu jiného a teď si nejsem jistá, jestli se mám smát nebo brečet. Asi obojí. Protože je to japonsky bláznivé, ztřeštěné, ale má to i svůj vážný tón. Určitě je to ale film, který mi zůstane v hlavě, a který uvidím nejednou. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Rokkazu není obyčejná japonská komedie, Rokkazu je Rock 'n' roll. Parádní hudební jízda od začátku do konce se skvělou chemií hlavních představitelů. Zkrátka povedený film, je fajn vidět že i Japonci umí vzít pořádně za struny :) ()

mortymer 

všechny recenze uživatele

Zábavná a klasicky bláznivá japonská hudobná komédia. Dajú sa tu vypočuť všetky veľké hity legendárnej punkrockovej kapely The Rockers! Vtipné scény tu občas striedajú tie dramatické, ktoré na tom nie sú až tak dobre, ale celkový dojem nekazia. Príbehom sa celkom podobá na novší film Beck (2010), i keď Rokkazu sú rozhodne divokejší. Pre fanúšikov kapely je to určite povinnosť, ale aj pre ďalších záujemcov o japonskú rockovú hudbu to určite nebude nuda. ()

Reklama

Reklama