Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to takový nemastný, neslaný...A v tomto případě to pro mě nezachránila ani Jennifer Aniston. Všichni mi v tomto filmu - včetně jí, přijdou takový "pomalý" :D Nevím jak to přesně popsat :D Ale prostě né že by to byla vysloveně nuda, ale mělo se to prostě řešit trochu jinak....Téma, které jsem ještě neviděla - to je jako super nápad, což tu padlo již víckrát, jelikož zaměnit sperma, to se jen tak nevidí :D Pravda :) Ale dát do filmu celkově víc, tak je to lepší. Neurazilo, ale ani extra nepobavilo..Škoda. A vím, že jsem to viděla tak 3roky zpět a měla jsem z toho velice podobné dojmy.... ()

VittaBella 

všechny recenze uživatele

Proč Záměnu hodníte tak průměrně, ne-li dokonce podprůměrně? Myslím, že to je jedna ze slušnějších komedií, u kterých se člověk nejen odreaguje, ale i skvěle pobaví. Klobouk dolů, že se do tohoto tématu Jennifer Aniston pustila, Jason Bateman nezklamal a malý Thomas Robinson je pro mě dětským objevem roku! ()

Reklama

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl někomu říct, kam spadá žánrově The Switch. Měl bych s tím problém. Film postrádá jakoukoliv špetku romance a vtipu taktéž. Asi bych použil termín romantická komedie z americké produkce aneb hromada klišé a falešné rádoby romance. Jednu hvězdu přihazuji za Jeffa Goldbluma a druhou za těch pár scén se synem hlavního hrdiny, které byly aspon úsměvné. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mohl být odpad, směřoval tomu od samého začátku, který představoval rutinní cvičení dialogu, který nemá význam, není důležitý a o postavách nic nevypovídá, natožpak aby se kameraman snažil nebo režisér přišel se zajímavým provedením. Lehkou změnou k lepšímu je příchod malého spoluhráče, ale i tak se jedná o totální katastrofu, která, jak se zpětně dočítám, vykastrovala původní látku do podoby neromantické nekomedie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je od začiatku jasné, ako to dopadne, a zároveň sa hneď len tak z ruky dozviete z úst Jennifer, že na to, aby žena mala dieťa nepotrebuje muža. Stačí jej len sperma. Aké úžasne liberálne! Inak klasická romantická "anistonovka", ktorá ničím neprekvapí, ale ani nezanechá pachuť z precukrovanosti. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)

Reklama

Reklama