Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mohl být odpad, směřoval tomu od samého začátku, který představoval rutinní cvičení dialogu, který nemá význam, není důležitý a o postavách nic nevypovídá, natožpak aby se kameraman snažil nebo režisér přišel se zajímavým provedením. Lehkou změnou k lepšímu je příchod malého spoluhráče, ale i tak se jedná o totální katastrofu, která, jak se zpětně dočítám, vykastrovala původní látku do podoby neromantické nekomedie. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Ajajajaj...Romanticky ukroucená "komedie" s hrstkou (napočítal jsem tři) vtipných momentů, ňůďo scénářem, sexy Aniston (za ní výsledné dvě hvězdy v hodnocení), nic neříkajícím hudebním doprovodem a po dlouhé době dětským hereckým představitelem, otevírajíc kudlu v kapse, při každém jeho hereckém projevu! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $27,779,426 Tržby Celosvetovo $49,830,607Tržby za predaj DVD v USA $6,581,692 //počet predaných kusov 434,263║ Chýba tomu lepšia vyváženosť, lebo ťažko to zaradiť do nejakého žánru, kolíše to medzi rodinnou drámou a komédiou, ináč ako príbeh to nemá zlý ani výber hercov nebol najhorší, možno to chcelo len o niečo šikovnejšieho režiséra, takto len slabší priemer. /45%/ ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Pohodová odreágovačka, která neurazí. Duo Jason a Jennifer funguje skvěle, a film je plný spoustů jak vtipných, tak smutnějších momentů. Konec byl samozřejmě předem určený, takže nijak nepřekvapil, nicméně i tak potěšil, protože Jason a Jennifer se k sobě opravdu hodí. Dávám trošku nadsazené 4 hvězdy za to, jak dokonale ti dva +malý Thomas, ve filmu fungují. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Slabe tri hvezdy. Jedna za vykon prcka Thomase Robinsona a dve za skveleho Jeffa Goldbluma. Jinak je to misty natahovane jak zvykacka prilepena k bote, Anistonova je klasicky nudna a Jason Bateman az na par gagu nepredvadi nic, co by stalo za zminku...proste misty se budete prvoplanove bavit, ale po vetsinu casu vas ceka nuda, nuda, nuda... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)
  • Záměna (Switch) je inspirována povídkou „Baster“ spisovatele Jeffreyho Eugenidese, nositele Pulitzerovy ceny. Poprvé se objevila v magazínu „The New Yorker“ a upoutala pozornost scenáristy Allama Loeba, který se rozhodl téma zpracovat ve scénáři. (Taninaca)

Reklama

Reklama