Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu jde o zcela obyčejný film a obyčejným zůstává i po onom momentu, bohužel. Od zápletky jsem očekávala, že se budu bavit, ale film je unylý a tak nějak nedotažený. Jako by všechno zůstalo stát na půl cesty a nevědělo kam se to má vrhnout. Alespoň, že herci byli sympatičtí, i když toho hlavní dvojice na hraní moc neměla. To považuju za velkou chybu scénáře. Hodně toho tady zachraňuje Jeff Goldblum a ten malý prcek, jehož matku hraje Jennifer Aniston. Dokoukala jsem to, i když jsem s přehledem věděla, jak to celé dopadne. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna komedie, která hýří vtipem, spíše bych to přirovnala k rodinnému filmu, kde se sem tam zasmějeme.. Ale líbilo se mi to - neurotický Jason Bateman, pohoďačka Jennifer Aniston, vedlejší role patřily výborným Juliette Lewis a Jeff Goldblum a v neposlední řadě roztomilý intelektuál v miniaturní podobě Thomas Robinson. Jako relax můžu jedině doporučit :-) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale áno - bolo to milé, nápadité a miestami aj celkom zábavné. Navyše takýto námet nie je až tak bežný, takže o to lepšie. Jasona aj Jennifer mám rád a hlavné úlohy v tomto filme sa im celkom aj hodili, aj keď Baterman bol tentokrát o čosi lepší ako obvykle. Škoda len toho klišovitého koncu, pretože to mohli v pohode nechať nejakým spôsobom otvorené a nie rovno všetko zaklincovať mega happyendom. Ale inak samotný film bol veľmi príjemný, dokonca v tomto žánri romantickej komédie nadpriemer, teda aspoň pre mňa. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mohl být odpad, směřoval tomu od samého začátku, který představoval rutinní cvičení dialogu, který nemá význam, není důležitý a o postavách nic nevypovídá, natožpak aby se kameraman snažil nebo režisér přišel se zajímavým provedením. Lehkou změnou k lepšímu je příchod malého spoluhráče, ale i tak se jedná o totální katastrofu, která, jak se zpětně dočítám, vykastrovala původní látku do podoby neromantické nekomedie. ()

VittaBella 

všechny recenze uživatele

Proč Záměnu hodníte tak průměrně, ne-li dokonce podprůměrně? Myslím, že to je jedna ze slušnějších komedií, u kterých se člověk nejen odreaguje, ale i skvěle pobaví. Klobouk dolů, že se do tohoto tématu Jennifer Aniston pustila, Jason Bateman nezklamal a malý Thomas Robinson je pro mě dětským objevem roku! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)
  • Aniston na DVD „prídavkoch“ prezradila, že Batemana pozná od svojich 25 rokov a producenti a režiséri zaznamenali ich dobrú chémiu pri spolupráci. (Arsenal83)

Reklama

Reklama