Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že šlo určitě o zajímavý projekt. Ostatně to byla ještě doba kdy Tomio Okamura neležel v žaludku půlce republiky…Občas jsem nestačil zírat, s jakými blbostmi tam někteří měli odvahu vůbec lozit, ale některé podnikatelské nápady vskutku stáli za pozornost. Čuch na prachy to oni skutečně měli a věřím, že se v některých případech i slušně napakovali… ()

Numerobis 

všechny recenze uživatele

Nejsem takový magor, abych hodnotil všechno počínaje večerníčkem a konče radami řidičům, téfé pořady hodnotím jen pokud mám důvod. A ten jsem měl. Tenhle pořad je totiž úplný unikát a nutí mě občas i k zamyšlení. Zároveň je živoucí memento pravdy jedné ve třídě spíše neoblíbené učitelky: Musíme trénovat ústní projev a dokonale ovládat mateřský jazyk, protože jen málokdo z nás je takový unikát, aby zaujal už jen svou osobností. Doufám, že to není jen prostá licence, kterou ČT od někoho koupila. Charismatičtí "investoři", zajímavé provedení - kvalitní pořad. (16.3. 11) Je to licence, takže hvězdička dolů... ()

Reklama

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Martička jakožto milovnice obuvi přišla do pořadu akorát ukázat své infantilně-nevkusné červené botičky :) Pro řadového podnikatele Michaela Rostocka je účast v pořadu Den D zase reklamou k nezaplacení... Repsektuji jen pana Bartoše, paní Bérovou a pana Okamuru. Díly sleduji dokola a dokola. Pumpují do mě energii v podnikání tolik potřebnou. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála reality show, který vysílá Česká televize a díky bohu za to, že si vybírá aspoň serióznější formáty. Občas jenom ve Dni D koukám, na co češi nepřijdou nebo s čím a jak tam občas lidi dokážou přijít. Jedinou vážnější výtku bych měl k investorům, který občas maj na zájemce o investici prakticky nesplnitelný požadavky. Třeba rozsáhlej průzkum trhu, kterej jedinec těžko provede. A pokud ho přece jen udělá, samozřejmě na malym okruhu respondentů, je mu řečeno, že to neni dostatečný. Taky těžko investoři ze zájemců o investici dostanou přesnější čísla o tom, jakej budou mít obrat za X let, když ještě business vůbec nezačali. Ale pořád jde o nejspíš nejlepší reality show, která v Česku běží. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Malý televizní kurs o tom, jak rychle a spolehlivě odradit investory. 1) U reality show oceňuji nejenom zábavu, zajímavé aktéry, ale rovněž i nenápadné poučení pro život. To všechno pořad Den D nabízí v rozsáhlé míře. Můžeme, pravda, nesouhlasit s jednáním investorů, s jejich argumentací i s jejich přístupem k soutěžícím, ale nic to nezmění na skutečnosti, že jsme tu konfrontováni s postoji a myšlením skutečných podnikatelů a to je chvílemi velice poučné. 2) Pořad lze použít i jako dobrý cvičný materiál pro všechny, kteří se chtějí naučit správně prezentovat své myšlenky a získávat pro ně stoupence, zvláště v byznisu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • V prvním díle první série se objevil i projekt "Ideální podprsenka", u kterého dodnes není známo, zda byl považován za recesi, jelikož v seriálu Ajťáci  (od r. 2006) je jeden díl parodující britskou verzi pořadu se stejným nápadem. (DexMASTER094)
  • Jen jeden z investorů odešel a znovu se objevil v další řadě. Řeč je o Ivanu Pilném, který po první sérii odešel a vrátil se zpět až ve třetí, která byla i jeho poslední. Ve Dni D se ovšem objevil ještě jednou, ale v opačné roli, kdy ve IV. řadě prezentoval svůj vlastní projekt. (DexMASTER094)
  • Diváci mohli vidět ve 3. sérii celkem 51 projektů. (skrblik007)

Reklama

Reklama