Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Životní a profesní příběh nevyčerpatelným elánem oplývajícího herce... První kontakt Ladislava Trojana (*1. 8. 1932) s divadlem byl poměrně brzký. Ještě jako školák hrál princeznu na besídce místního spolku Orel, a to shodou okolností v dnešním Dejvickém divadle, kde v současnosti exceluje jeho syn Ivan. Ladislav Trojan vystudoval pražskou DAMU a zakotvil v Realistickém divadle, odkud na dlouhá léta odešel do Městských divadel pražských. Moudrost, nadhled a laskavost propůjčily jeho komickým rolím zvláštní důvěrnost. Velkou popularitu si získal hned v prvním televizním seriálu Rodina Bláhova a pak zejména ve Třech chlapech v chalupě. I přes řadu televizních a filmových rolí ale jeho doménou zůstává divadlo. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký herec malých rolí. Moc příležitostí hrát hlavní role nedostal, možná ve svých začátcích. Později není mnoho televizních komedií a seriálů, kde by nehrál. A když už nic jiného, zplodil dva geniální syny - Ondřeje a Ivana. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

účinkuji: Miloš Horansky, Ivanka Devátá, Ivan Trojan, Jiřina Jiráskova, Ondřej Trojan, Jan Skopeček, Lipský Oldřich. Klára Pollertová, Josef Trojan, František Trojan, Antonín Trojan (*2009) hudba: carter burwell a nicola piovani (fakt jsou v titulkách) :-) scénář: Martin Kopp a  Alena Kožíková ()

Reklama

Reklama