Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Lyrik 

všechny recenze uživatele

Buly je super, reportéři mají náboj a pořad má šťávu, funguje to. Přehledné statistiky, propracovaná grafika a k jednomu živému utkání i sestřihy z ostatních zápasů. Jediné co mi trošku vadí jsou reportérky ženy, ty nepatří k těm nejlepším a pořadu ubírají na kvalitě svými neznalostmi. Jinak ale bombička, můj pravidelný pořad během týdne. :) ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat lepší výplň o přestávkách hokeje. Jediný, kdo mě (a nejen mě) dokáže totálně vytočit, je Jana Niklová. Něco tak strašně protivného, nesympatického, neprofesionálního a neuvěřitelně trapného a omylného jsem nikdá neviděl. To je vlastně snad jediný důvod, proč jsem byl nucen dát hvězdu dolů. Jinak jsem maximálně spokojen i s odborníky. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Hokej miluju, byť "naživo". Když čas dovolí, jsem nepravidelným návštěvníkem stařičké holešovické arény, kterou bych však nevyměnil za nic. Všechno ostatní zde již (více než) podrobně rozebral uživ Gilmour93. Takže si to shrňmě: Záruba záruka kvality (byť se občas přetěžuje a to se negativně projevuje v jeho statistických přehmatech), Hosták profík každým coulem, až to občas přežene a člověk má starost, aby si v samém zápalu gestikulace nepropíchl oko elektronickou tužkou, Jiří Holeček ať raději polyká granule a procvičuje klouby, věčně vysmátý (nebo permanentně zhulený?) Ondra Zamazal, "opuchlý atlet" (kdy máte pocit, že mezi něho a hosta by se nevešla do místnosti už ani moucha), ale správný řízek (býv. pan rozhodčí) Michal Dusík, "pan profesor" čtverný axel Petr Vichnar, pitbul Jirka Hölzel, "teploměr" sparťan (pohodář) každým coulem Pavel Richter a výčet ukončím sympatickým (se správným mixem postřehů, vtipu a nadhledu) a před jehož „nevinným rošťácko-šibalským“ úsměvem vlhnou kalhotky nejedné SS (aby nedošlo k omylu, teď nemám na mysli pány Goringa, Goebbelse a jim podobné), nýbrž sličné slečny. (někdo mi ukradl přehlasované o, pokud ho někdo najde, zašlete mi ho pls obratem mailem, díky) Michalem Pospíšilem. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Ono je těžké komentovat a hodnotit přímé přenosy hokejových zápasů, nicméně kdybych měl podat nějaký důvod, proč jsem Buly ohodnotil plným počtem hvězd, bude to zřejmě kvůli našemu výbornému, sportovnímu komentátorovi, Robertu Zárubovi, který je podle mě (v porovnání třeba se slovenskými komentátory) ten nejlepší. Je vidět, že Záruba komentuje hokejové přenosy od srdce a nedělá to vyloženě pro prachy, ale samozřejmě se mi také líbí moderování Petra Vichnara a Michala Dusíka. Fanoušky zaplněné arény, krásný design studia, výborní moderátoři a elektronická tužka dodává celému vysílání na atraktivitě. | Průměr všech odvysílaných, "přímých přenosů ledního hokeje": 85% (5*) | ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Záruba je jasná jednička mezi českými sportovními moderátory a kolem něj se v průběhu let vytvořila velmi solidní moderátorská a expertská skvadra, jenž pro fanoušky hokeje (mezi které se rád hlásím) zprostředkovává tento sport kvalitní a pestrou formou. Kdo pochybuje o kvalitách hokejového vysílání na ČT, ať si vzpomene na ta mistrovství, která vysílala Nova. ()

Reklama

Reklama